Sträcker någon ut en hjälpande hand - ta den

Godmorgon godmorgon!!

Idag vill jag hylla alla de starka kvinnor som är så självständig och sliter. Dagens kvinnor är helt otroliga hur starka många människor är!! Jag ser många starka kvinnor som är ensamstående och gör både det ena och det andra. Jag ser kvinnor som inte har barnen hur de kämpar på dagligen. Vissa gå genom jobbiga perioder med depression, kanske någon är arbetslös och mår fruktansvärt dåligt över det? Någon går dagligen till arbete eller skolan och är utsatt för mobbning. Det är er jag vill HYLLA idag.

Jag vet att många av er kvinnor klara av att gå genom mycket. Jag vet att ni alla fixar det alltid på ett eller annat sätt. Men glöm inte bort, du är inte ensam, det finns så många omkring dig mer än vad du tror. Sträcker en vän, en anhörig ut en hjälpande hand. Var inte rädd att ta den hjälpen, det stöd som finns. För är det ändå inte bättre att ha någon där vid ens sida när saker är jobbiga? Kommer det inte vara lättare att hantera det tillsammans med någon?

Till er starka kvinnor som går genom något jobbigt just nu. Ta den hjälpande handen, var inte rädd! Det är okej att visa sig svag ibland, vi alla är både starka och svaga på våra sätt. Var modig, och ta den hjälpen som finns!

Nu är jag på väg till skolan för en riktig långdag som kommer vara mellan 8-17. Hur kommer eran dag att se ut?

Gillar