SORGLIGT OCH FINT PÅ SAMMA GÅNG

Idag har jag varit på förmiddag och köpt blommor som jag åkte med till graven. Självklart är den stora blomman för mig och kransen är från en annan släkting som hade varit där tidigare. Det är farmors grav som jag skrev om tidigare idag och hon är värd det bästa. Hon älskade blommor och växter så det är självklart att hon ska få ha det fint hos sig enligt mig. Men något som är tråkigt är att det är mest jag som sköter om graven fast hon har tre barn.

Det har varit en väldigt jobbig dag för mig, då saknaden är så oerhört stor. Det var verkligen värsta dagen i mitt liv när hon försvann. Som det säkert är för alla när man förlora någon nära. Vi hade nog ett speciellt band jag och hon eftersom vi bodde grannar under hela mitt liv. När hon var iväg på semester saknade jag henne oerhört. Ett tillfälle ville jag inte att de skulle åka, så när de packade bilen gick jag och satte mig längs in i minibussen. För att de inte skulle kunna nå mig och vägrade att kliva ut för jag ville hänga med dem haha.

Idag fick ni verkligen en bildbomb från graven men det får ni leva med. Jag tyckte det var så fint och sorgligt där på samma gång! Har ni besökt någon nära till er idag?

Gillar