SÖNDAGENS MORGONMYS!

Hej hjärtan!!

Har eran helg varit bra? Jag hoppas ni har haft en helt underbar och magisk helg! Min plan var denna helgen att vi skulle ha åkt till Stockholm, vilket vi inte gjorde för att jag har känt mig så grymt trött denna veckan och haft mycket värk som ni vet. Så istället har jag och G haft en riktig ordentlig myshelg, så himla mysig!!

Gårdagen var inte så händelserik men vi åkte en sväng på kvällen och titta i några affärer. Är det bara jag som älskar att vissa affärer har öppet till klockan 18 på en lördag? Som ni flesta vet bor jag i en mindre stad där de flesta affärerna stänger redan klockan 15 på lördagar. Jag älskar att vara hemma på förmiddagen och greja samt att gå runt och mysa i morgonrocken hur härligt är inte det?!

Är det bara jag som tycker det är mysigt att åka och titta i affärer på kvällen? Jag skulle hellre gå och kika i affärer på kvällarna än dagarna. Det är just det jag älskar när jag åker utomlands när man kan gå på kvällar och gå runt och titta SÅ MYSIGT!!

Idag hade jag och G den mysigaste morgonen på väldigt länge. Eftersom han arbeta natt så blir det inte många gånger som vi äter frukost tillsammans, vilket gör att det blir lite extra mysigt när vi väl gör det. Jag tycker det är sjukt tråkigt att äta frukost ensam. Idag slog vi på en riktig MYSFRUKOST! Vi åt frukosten vid soffan med tända ljus och massor mysiga filtar på oss. Till frukosten tittade vi på en serie som vi båda älskar som kommer på söndagar nämligen ''Innan vi dör''. Den går på SVT för er som har totalt missat den!

Jag hoppas ni har en riktig myssöndag!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh jag håller verkligen med dig!!! Ääälskar när affärer håller öppet längre på helgen, får sån ångest när allt är stängt haha ❤️ Känns som att dagen är slut då ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja så sjukt tråkigt när affärerna stänger tidigt KRAM <3 nouw.com/emmamehrali
Jasmine
Jasmine,
Vilken mysig soffhörna! Jag kan förstå att du gillar att ta långa helgmorgnar hemma - med mysfrukost, dessutom! 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Tack snälla du!! <3 nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229