Snart är jag klar utbildad! 

Hello finaste ni!

Hur mår ni denna måndagen? Jag hoppas att ni alla har haft en riktig bra helg! Har ni några planer för idag? Idag ska jag fortsätta mitt arbete med examen arbete. Så i vanlig ordning sitter jag och pluggar en hel del. Som jag har sagt tidigare så har jag inte pluggat alls så mycket som jag gör just nu. Men nu är det ju ett väldigt viktigt arbete och som kräver ett enormt arbete med.

Men nu är det inte långt kvar till målet!! Alltså det är så sjukt att jag snart är klar utbildad. Jag kom på i helgen att jag bara har två månader kvar i skolan. Sen ska jag ut i arbetslivet igen! I början av juni kommer jag vara klar och det känns så sjukt att det är så lite kvar nu! Det kommer vara så konstigt att gå ur denna skolbubblan som jag brukar befinna mig. Den bubblan där jag glömmer bort livet och enbart fokuserar på skolan till 110%. Kommer jag sakna det? Ohja! Men sedan ska det också bli skönt att få börja ”leva” lite igen haha! Att få slippa denna ständigt pressen och aldrig få vara ledig.

Jag kommer definitivt hitta på mer saker och köpa mer kläder och så vidare. Under studietiden har jag verkligen försök att hålla i pengarna så gott som går. Jag lyxar till det lite ibland men jag försöker tänka smart gällande pengar. Men jag längtar till att kunna köpa princip vad jag vill och kunna unna mig saker som gå ut och ta en fika oftare och så vidare!

Men nu ska jag fortsätta plugga, hoppas att ni får en fin vecka!

Gillar

Kommentarer

fantasyfoto
fantasyfoto,

Åh, lycka till med allt pluggande <3

nouw.com/fantasyfoto
Hilma
Hilma,

Fina du! Så himla härligt att du snart är klar 😃 <3

nouw.com/hilma