POSITIVA BESKED

Hej hjärtan!

Jösses vad jag har saknat er läsare! Hur mår ni, är allt bra med er?? Denna veckan har jag mått riktig dåligt. Jag har haft en fruktansvärt migrän i flera dagar men nu börjar det bli bättre. Jag brukar oftast få ta migrän mediciner som är starkare vilket blir att jag blir riktig trött. Men idag har jag haft en riktig bra dag, bästa dagen på länge faktiskt. Idag var jag tvungen att gå upp tidigt vilket var bra (har aldrig några tider att passa den senaste tiden). Jag var på morgonen hos tandläkaren 8.30. Det gick bra men jag tycker det är lite halv jobbigt ändå haha. Men denna tjejen hade inga hål utan bara tandsten whoop whoop!!

Efter tandläkare var jag och stor handlade mat så välbehövligt! Det har blivit det senaste att vi har små handlat istället för att handla ordentligt vilket jag inte alls gillar. Så nu finns det massor med mat hemma, rätt härlig känslan ändå tycker ni inte? Jag älskar när kylskåpet är påfyllt. När jag kom hem från handlingen så gick jag och Dino ut på en lång promenad vilket var så skönt!

I eftermiddags fick jag veta att jag fick GODKÄNT på förra tentan SÅ skönt!! Det känns så otroligt skönt att klara alla moment. Nu läser jag sista året och jag känner att jag varken skulle ha tiden eller orken att göra omtenta nu. Så det var riktig skönt! Det har varit en riktig toppen dag, det gör verkligen mycket att gå upp tidigt på morgonen för herregud vad jag har hunnit med mycket saker idag. Jag måste verkligen bli bättre på att lägga mig mer i tid och gå upp på morgonen!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Man blir ju ändå lite taggad efter ett sådant besked haha. Hur har eran dag varit idag?

Gillar