Påskdagen - firande

Hej hjärtan!!

Har ni haft en bra dag idag? Idag har jag både hunnit städa och fixat inför gästerna som skulle komma på vid lunch. Idag bjöd jag resterande av familjen på lunch för att fira lite påsk. I år ordnade jag inte med påskmat utan det blev istället ryggbiff med potatisgratäng och hemmagjorda pommes, MUMS vad gott det var!!

Jag har inte visat er hela mitt vardagsrummet så jag tänkte passa på att göra det nu. Såhär ser resten av mitt vardagsrum ut. Jag tycker det har blivit ganska bra nu efter jag har köpt lampa till bordet och tavla. Vad tycker ni om designen?

Efter maten bjöds det även på efterrätt och jag gjorde som en liten minitårta idag. Okej, nu låter det som jag har gjort en tårtan och det har jag verkligen inte gjort haha!! Idag fuskade jag rejält kan jag lova er. Jag köpte en färdig kladdkaka (skäms kudde på den) och vispade grädde och tog på jordgubbar. Alltså hur gott är inte kladdkaka? MUMMA!!

Nu har vi firat klart påsken och vi har haft en riktig bra och mysig påsk. Har eran påsk också varit bra? Vad har ni haft för er dessa dagarna?

Gillar