Om det skulle varit annorlunda

Idag har jag haft en ledig dag, ibland är det skönt att inte ha skolan. Att planera sina egna dagar eller att planera att ta en ledig dag på veckan. Idag hade jag planerat flera saker att göra vilket många av de sakerna inte blev av, det beroende på olika anledningar.

Jag gick upp klockan 9 idag och slängde i mig en enklare frukost för att sedan ta en långpromenad. Jag och Dino hade bestämt en dejt promenad med @juliasef och hennes vovve, så himla mysigt!! Dino trivs verkligen med hennes hund vilket är så härligt att se. De båda är lika busiga och vill leka, äntligen är det någon i hans storlek och som också vill leka med honom. Det var en riktig mysig långpromenad på en timme. Efter promenaden fick Dino duscha, han var helt kolsvart på tassarna efter att gått i skogen haha. Så nu har han en riktig härlig päls och är extrem gosig!!

Eftermiddagen blev så otrolig jobbig på många sätt. Idag var det bara en sådan här dag som jag önskade att G inte skulle jobba hela fredag kvällen. Utan en kväll jag bara önska han skulle stanna hemma med mig, men det går ju såklart inte. Han kan ju inte vara hemma från jobbet bara för jag önska det. Men det är skönt att det är helg imorgon så jag kan få vara lite med honom. Men det är ju så vissa dagar är bättre eller sämre än andra dagar. Ibland önskar jag bara att allt skulle vara annorlunda än vad det är.

Om allt bara skulle varit annorlunda, om du bara skulle varit vid min sida. Om det skulle varit jag och du mot världen som det en gång var.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Finaste finaste du, vill verkligen bara ge dig en stor stor kram ❤️❤️❤️ Hoppas att du har en mycket bättre lördag och att ni får ha en mysig kväll tillsammans ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym