Nystart - mitt fokus denna veckan

Hej hjärtat!!

Måndag och en ny vecka och det betyder en nystart! Är det bara jag som tycker måndagar är härliga och det känns som man börjar på noll? Man sättet upp små mål för veckan , misslyckades man förra veckan tänker jag att denna vecka kommer jag lyckas!

Inatt hade jag en sömnlös natt så idag hoppade jag över föreläsningen på morgonen. Men är nu påväg in till skolan för att gå på sista föreläsningen. Det var skönt att jag fick sova lite på förmiddagen än att jag hade gått till skolan och varit så trött och inte kunnat ta in något ändå. Det är just detta jag tycker är bra med högskola. Föreläsningarna är helt frivilliga men jag brukar alltid försöka gå på dem. Men har man en sådan här dag så är det skönt att man få bestämma själv.

Denna veckan kommer mitt fokus ligga på träningen, kosten och att plugga inför min omtenta som är nästa fredag! Så nu gäller det att jag pluggar på den och även pluggar det jag har i denna kursen också.

Ska ni göra något speciellt denna vecka?

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,
Gillar också måndagar av just den nystarts-anledningen! <3 Skönt att du tog lite sovmorgon! nouw.com/aliceemericsson
fridachristinas
fridachristinas,
Håller verkligen med om att måndagar ger chansen till en liten nystart varje vecka! Usch för sömnlösa nätter, sååå hemskt! Hoppas att du får sova ordentligt i natt. Ta hand om dig, och stooor kram! <3nouw.com/fridachristinas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg