Min nyhet!

Godmorgon!!

Nu ska jag äntligen berätta min nyhet! Nu är allting klart!! Vi har köpt hus woho!!! Vi har köpt vår första bostad jag kan inte tro att det är sant. Vi har letat i två år och nu äntligen får vi vårt egna. Det ska bli sååååå skönt att man kan göra precis vad man vill!! Vi kommer dock flytta väldigt långt bort eller inte. Vi har köpt huset precis bredvid oss haha. Vi kommer verkligen flytta 0 meter, så det blir nog den lättaste flytten vi har gjort.

Jag är så grymt taggad! Så redan i slutet av december kommer vi får nycklarna!

Det är så mycket som händer just nu som jag är så glad och tacksam för! Jag träffade min bästa vän och min gudson häromdagen. Jag är så tacksam att hon finns i mitt liv och att just jag fick bli gudmor.

Igår pratade jag med min chef om min utbildning och sommaren. Det låter tidigt att prata om sommaren men jag vet att de söker folk tidigt. Denna sommaren vill jag gärna arbeta med något som jag pluggar till då jag inte har någon praktik. Jag trodde inte jag skulle kunna få tjänstledig för det men det fick jag! Så jag ska söka massor arbeten i sommar och hoppas verkligen jag får något!! Det ska bli så spännande!!

Gillar