LEDIG DAG OCH DAGENS OUTFIT

Hej fina ni!!

Har ni haft en bra dag och njutit av värmen och sommaren? Idag hade jag en ledig dag SÅ himla skönt speciellt när vädret var kanon idag. Jag startade dagen med att ta en mysig förmiddag hemma genom att inte göra så mycket. Senare vid middagstid åkte jag till gymmet för att köra ett pass med axlar. Jag insåg verkligen idag hur bra jag mår av att träna. Ni som tränar kanske känner igen er i detta? Jag känner mig så stark idag på gymmet och resten av dagen hade jag en sådan bra energi. Vi ska inte tala om de lyckopillerna man får av att träna. Idag har jag haft en riktig fin dag och humöret har verkligen varit på topp!!

Idag träffade jag äntligen min vän Saga jag har saknat den tjejen enormt mycket!! Hon hade några ärende på stan att göra. Jag hängde glatt med henne på de. Min outfit för dagen ser ni här ⬆ ni hittar klänningen HÄR!! Vi tog senare en långpromenad vid vattnet. Finns det något bättre än att gå vid vattnet och känna doften från sjön? Helt ljuvligt om ni frågar mig! Vädret har ju varit helt kanon idag. Jag kunde inte hålla mig så ikväll cyklade jag ner till sjön för att ta ett kvällsdopp.

Jag kunde inte haft en bättre ledig dag än vad jag hade idag. Denna energi som jag har fått idag behövdes verkligen för att klara av att arbeta de sista dagarna. Hur har eran dag varit idag?

Gillar