Kort, glad och tacksam

Jag har verkligen haft en riktig bra helg! Jag har fått tillbringa helgen med underbara bea. Vi träffas några gånger per år då hon bor i Stockholm men när vi träffas så känns det som vi ses varje dag. Vi träffades när vi var på språkresa för 8 år sedan. Herregud redan så länge sedan, men är såå glad att jag åkte på den resan.

Vi åt ute igår med två vänner till mig på Pinchos. Hur god mat har det inte där alltså MUMS!!!

Vi åkte sedan vidare för att se showen Kort, glad och tacksam. Den var sååååå grymt bra!!! Jag skrattade grymt mycket och grät hur mycket som helst haha. Ni som inte har sett den jag säger bara ni måste gå på den. Ni missar annars något kan jag lova!

Efter showen fick vi gå backstage och träffa Pernilla. Jag fick ta kort på min fina vän Emma och Pernilla. Jag hann dock inte prata något med Pernilla som jag tyckte var riktigt tråkigt. Då jag verkligen tycker om henne och tycker hon är grym! Jag har drömt så länge att få träffa henne och sen står hon där en meter ifrån mig hur vacker som helst. Och sen får jag inte ens säga hur grym hon är! Det var som min dröm var precis framför mig och sen gick i krasch. För hur många gånger får man sådan här chanser i livet?
När vi skulle gå därifrån träffade vi kim sulocki. Han stod och prata med oss en stund. Det kändes som han var riktig trevlig och snäll karl!
Denna helgen avslutade jag med fruktsallad och en dag full med filmer och myste! Nu har jag skjutsat Bea till tåget. Denna helgen har verkligen varit toppen!!

Gillar