juldagen

På juldagen åkte vi till morfar och mormor för att fira jul med dem. Det blev ganska sent hos pappa så vi var rätt trötta. Men det var bara att hoppa upp och åka iväg vid tolv-tiden. När vi kom dit hjälpte vi till med maten men mormor hade fixa väldigt mycket med maten innan. Det blev julmaten ännu en gång vilket inte gjorde mig något alls.

Visst hade hon dukat upp fint till maten? Jag tyckte det var jätte fint och mysigt!!

Efter vi hade ätit mat så delade vi ut julklappar, ibland är det roligt att dela upp juldagarna. För hur bra är det inte att det känns som julafton igen haha? Jag fick många och bra saker av mormor och morfar. De köpte sådan där saker som man inte tänker på att köpa själv som exempelvis våffeljärn, hur bra??

Efter vi hade fått julklappar hade mormor fixat lite efterrätt. Det bjöds på hallon som var från deras trädgård och paj med grädde MUMS! Vi åkte sedan hem vid 16-tiden då jag och G skulle gå på bio. Vi var och såg ''En del av mitt hjärta''. Den var rätt bra men väldigt mycket musik i filmen, men jag tyckte den var helt okej. Är det någon som har sett den?

Gillar

Kommentarer