jul förebredelser

Hej fina läsare!

Hur har ni det, vad har ni för er denna helgen? Igår åkte jag ÄNTLIGEN på ett spinningspass så otroligt skönt. Jag har känt mig halv sjuk det senast så jag har inte vågat riktigt att träna och detta varit så i flera veckor nu. Det har känt som en förkylning är på gång men vill inte bryta ut riktig ordentligt. Men igår körde jag spinning och körde även lite axlar på gymmet efteråt, alltså WOW vilken energi jag hade igår. Visst är det härligt när man känner att man kan ge 110% under sin träning.

Igår efter träningen satte jag upp julgranen hur mysigt?! Det är verkligen något alldeles speciellt med julen, jag tycker det är så mysigt med alla belysningar som är nu. Ska ni ha julgran i år, har ni så fall tagit fram den? Jag är lite tidigare än vad jag brukar, jag sätter alltid upp julgrannen den 23 December. Men i år kunde jag inte vänta haha.

Jag ska snart börja städa lite innan jag ska börja fixa iordningen mig för kvällen. Ikväll ska jag åka på kalas hos mamma som fyller år. Vad ska ni göra ikväll?

Gillar