Italiensk pizzor 

Hej hjärtan!

Har ni haft en bra helg? Jag har denna helgen försökt att bara återhämta mig och vilat. Jag pluggade så mycket denna vecka så jag kände mig helt slutkörd. Så det har varit skönt att bara varit hemma och tagit det lugnt.

Jag trodde att nu hade all stressen lagt sig med skolan efter examen arbetet. Men nejdå! Igår fick jag Mail från våran bedömare att hon inte fått in vår uppsats. Jag skickade genast till henne och svarade att vi har skickat den. Men hon har inte svarat oss något mer. Nu sitter jag helt omedvetnades och undrar om hon har fått den och vart felet är någonstans. Kommer jag behöva vänta ett år nu för att göra om den? Jag har ingen aning vad som händer just nu men hoppas att det löser sig på något sätt!

Igår började vi iallafall dagen med en riktig god frukost. G åkte och köpte juice som vi aldrig har hemma typ och framför allt frallor SÅ gott!!

Senare på dagen åkte vi och köpte pizza. Dem har nämligen starta en ny italiensk resturang här och jag hörde att de skulle ha sådan här pizzor. Nämen SNÄLLA hur gott såg inte detta ut då?! Jag har sagt många gånger till mina vänner varför vi inte har sådan här pizzor och nu har vi fått det. De var riktigt goda!!

Hoppas ni har haft en riktig bra helg!

Gillar

Kommentarer

Baraaanni
Baraaanni,

men gud så goda pizzorna såg ut!

nouw.com/baraaanni
Emmamehrali
Emmamehrali,
De var riktig goda kan jag lova! hihi <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,

Men gud så jobbigt, hoppas allt löser sig!! Så goda pizzorna såg ut <3 Kram

nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja, tack vännen! Det gör de säkert! <3
nouw.com/emmamehrali
celinelundqvists
celinelundqvists,

Okej men blev sååå hungrig nu haha!

nouw.com/celinelundqvists
Emmamehrali
Emmamehrali,
Haha, sorry mitt fel hihi <3
nouw.com/emmamehrali