Hur gör vi om en konflikt uppstår?

Godmorgon!

Finally friday och humöret är på topp, jag tog nämligen helg redan igår wohoo! Jag har ingen mer skola denna veckan men kommer nog läsa lite i böckerna för att jag tycker det är så sjukt intressant. Det kommer vara första gången jag läser ut alla böcker men det är för att de är på svenska och att böckerna inte är orimligt tjocka. Samt jag vill lära mig mer om hur vi kommunicerar med varandra, hur gör vi om en konflikt uppstå? Visst, låter det intressant ändå?

Kan vi inte bara ta en minut och titta hur sjukt fluffigt mitt hår är? haha! Mitt humör börja att vända från att vilja spärra in mig själv och gråta. Så blir jag gladare för varje dag som går, jag är så otroligt GLAD att jag har så fina klasskamrater i min närhet. Att jag har varit så nedstämd det senaste tror jag beror mycket på att jag har känt av min utmattning. MEN nu tycker jag som sagt att det har blivit lite bättre igen. Ett tag hade jag inte ens energi att ta fram dammsugaren vilket har blivit bättre nu. Ni som inte känner till det med utmattning, att man inte har energi att göra saker är inte på grund av lathet. Det är enormt många som tror att det handlar om lathet. Jag kan intyga att så är inte fallet, man vill göra så mycket men kroppen skriker nej. Det spelar ingen roll hur mycket hjärnan än vill så går det inte.

Nu ska jag strax dra mig till gymmet, hoppas ni få en kanon fredag! Glöm inte bort att le det är ju faktiskt fredag ändå 😃

Gillar