Höstens sammanfattning

Hej hjärtan!

Hur mår ni, har ni det bra? Som ni vet att jag varit i min plugg värld den senaste veckan, då jag hade min omtenta i fredags. Det är SÅ skönt att omtenta är gjord men samtidigt vet jag inte riktig hur det gick. Det är svårt när lärarna ska bedöma en text man skriver och inte som när man har ett matteprov. Vad är rätt och fel egentligen? Men nu får vi hålla alla tummar vi kan att denna tentan går igenom! Skulle den inte gå igenom vet jag inte vad jag ska göra. Jag har inte lust med att ta en paus från studierna för att göra om denna om ett år nejnej! Detta finns inte på världskartan att detta är möjligt.

En sammanfattning av denna hösten är att det inte alls har varit en bra höst. Det har varit enormt mycket fokus på skolan och väldigt höga krav. Men det är väl så att andra året är alltid den värsta eller? Jag tyckte det var så på gymnasiet iallafall, att andra året var väldigt tufft i skolan och första och tre året var helt okej. Kanske det är så på högskolan också? Första året tyckte jag var helt okej, visst det fanns utmaning då också men de var hanterbara.

Men andra året nu har varit utmaning på utmaning. Jag har arbetat hård men ändå fått underkänt på underkänt. Får jag något ännu mer underkänt så vet jag inte om jag kommer kunna fixa det. På högskolan är det inte att man kan ta en sak i taget. Nejnej, utan där måste man göra allting på samma gång, det är helt omöjligt. Att ha en pågående kurs igång med grupparbete och så vidare. Till att på samma gång plugga för nya både saltenta och hemtenta till att även göra kompletteringar under ett pressad datum. Här gäller det verkligen att vara kreativ.

I fredags blev det en tidig uppgång innan tentan så jag gick redan upp klockan fem. Jag visste att vi skulle få snö på ingång så tänkte att det kommer säkert vara förseningar med bussarna. Tur som det var så tog jag är väldigt tidig buss och det visade sig att många bussar var försenade. På morgonen snöade det en hel del här, har ni också fått snö? Hur MYSIGT är det inte med snön ändå? Jag blev riktig GLAD, så som jag har väntat på att snön ska komma!! På kvällen blev det en riktig myskväll för mig själv vilket var väldigt skönt. Jag åkte till och med till systemet för att kunna ta mig ett glasvin på kvällen. Jag tyckte att jag var så värd det efter tentan och allt arbetet jag har gjort det senaste.

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Hoppas att omtenta gick bra. steffanssonsaventyr.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229