Helt knäckt - hur mår jag egentligen?

Jag går sönder i bitar det är iallafall så det känns. Dessa dagarna har jag varit fullständig knäckt! Det är så svårt att förklara allting, jag önska jag kunde göra det. Hade han åkt två veckor hade jag inte varit såhär. Men tre veckor känns så fruktansvärt länge! Jag får höra mycket ''det är bara bra att få sakna varandra''. Jag förstår inte hur vissa tänker, ja det kan vara bra att vara ifrån varandra ibland och sakna varandra. Men för alla kanske inte livet passa att vara ifrån varandra. Vi har varit ifrån varandra förut över en månad, det var jobbigt. Men denna gången är det TOTALT fruktansvärt! Jag önskar att inte saknaden var såhär stor och jag skulle kunna vara glad och göra massor saker. MEN jag kan inte det, och våra känslor kan vi inte styra över right? Jag kan inte hjälpa att mina tårar ständigt vill bara forsa för det enda jag vill är att prata med honom vilket är svårt. Jag kan inte skicka eller ringa till honom och det är det som är fruktansvärt jobbigt.

Många säger passa på att fokusera på dig och gör vad du vill. Men HALLÅ?? Jag gör alltid vad jag vill det spelar ingen roll om han är här eller inte. Så jag känner inte ett behov att vara ifrån honom. Dessa dagarna har varit fruktansvärda både för mig och Dino. Dino slutade både att äta och dricka sen han åkte. Han har ätit och druckit nu men extremt lite. Jag har tränat dessa dagar för tänkt att jag åker till gymmet för att se lite folk. Där trodde jag verkligen fel. Gymmet som alltid är fullt med folk men självklart var det inte en enda människa där. Nu vet ni hur jag egentligen mår..

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Men hjärtat då, mitt hjärta går sönder av att bara läsa detta 😥 finns alltid här om det är någonting ❤️❤️
nouw.com/mammatillthea
Emmamehrali
Emmamehrali,
Älskar dig💕💕
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Hör av dig om det finns något jag kan hjälpa dig med ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Gulliga underbar du!!!!! STOR KRAM 💕💕
nouw.com/emmamehrali
LantligtBröllop
LantligtBröllop,
Förstår att detta är fruktansvärt jobbigt.
Men mamma o bonussyster kom o räddade dig några timmar iallafall❤️
Får hoppas dom här veckorna går fort för dig ❤️❤️❤️
nouw.com/lantligtbröllop
Emmamehrali
Emmamehrali,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså älskade du, det gör mig så ledsen att läsa detta och jag förstår dig! Det är verkligen hemskt att behöva vara ifrån någon så länge, det är nästan omöjligt. Finns här om du behöver prata vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
FinASTE Sofia!! Du har ett hjärta av GULD 💕💕
nouw.com/emmamehrali
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
många kramar till dig <3
nouw.com/corneliakarlsson
Emmamehrali
Emmamehrali,
tack fina KRAM💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
sweetwords
sweetwords,
jag förstår dig till fullo hade mått likadant, hade varit knäckt, jag är så beroende av BQ att jag knappt kan vara ifrån honom någon dag, så 3 v känns oerhört. Vad gör han förresten? varför är han bortrest?
nouw.com/sweetwords