Helgens festligheter

I fredags var jag iväg och körde ett spinningpass på kvällen, SÅ otroligt skönt att kunna träna igen och att smärtan har försvunnit. Den ledaren som brukar hålla i fredagspasset kunde inte så de hade satt in en annan ledare istället. Så i fredags var det spinning puls istället för ''vanlig'' spinning. Herregud, vad jag var död sen haha. Det var grymt länge sedan jag gick på en spinning puls pass. Som vanligt tittar jag inte noga när jag bokade passet att det var puls, jag tänker som vanligt att det är samma pass. Men det var bara KUL med ett annat pass!

Senare på kvällen kom @mammatillthea hit för en riktig myskväll!! Det blev helt spontant besök av henne och det var grymt mysigt att hon kom. Det var riktig länge sedan hon var hemma hos mig senaste, det blir ofta att vi brukar träffas på stan. Vi hade en myskväll och tittade på ''Bianca 25 års fest''. Jag trodde det skulle vara ett litet längre avsnitt men jaja, det var roligt att få se det iallafall.

Tiden bara flög förbi på fredagen när Lina var här. Vi satt och små pratade efter Biancas avsnitt så Lina stannande till klockan 01 haha. Hur mysigt är det inte att ha sådan dagar ibland med sina vänner, när man glömmer helt bort tiden och bara sitter och pratar om allting.

Igår var jag på kalas hemma hos mamma för att fira min bonus syster Maja som fyllde 15 år! Eftersom G jobbade extra igår så fick de komma och hämta mig. Gud jag sakna verkligen ibland att vi inte ha två bilar längre men men är man student så är man ju.

På kalaset bjöds det på både taco, tårta och äppelpaj, hur gott ser inte det ut då?! MUMS!!

Denna tårtan gjorde mamma alldeles själv en chokladmousse tårta MUMS!!

När de flesta gästerna hade åkt hem så satt vi och planerade något hemligt. Det kommer jag att avslöja denna veckan!!

Gillar