Glöm inte ta pauser!

Godmorgon!

Har ni sovit gott inatt? Det har jag verkligen inte gjort och därför ställde in min plan för att gå till gymmet på morgonen. När G kommer hem på morgonen 06 det är då jag somna och sover väldigt hårt.

Hur ligger läget till annars då? Jag har en hemtentan just nu som jag tillbringa största delen av dagarna med. Jag sitter hemma med den och just nu bestämde vårt bredband att det skulle göra något underhålls arbete vilket leder till att internet inte fungerar överhuvudtaget yay! Största delen av böckerna är på engelska så JA jag är verkligen behov av internet just nu. Men jaja detta kommer ordna sig ändå, jorden går ju inte under right?

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. När man ska sitta med en tentan så gäller det att göra mysigt omkring sen. Hitta en bekväm plats och tänd lite ljus och plötslig blir tentan inte lika jobbig.

Dagen kommer se ut att jag ska bege mig snart till skolan för ett grupparbete. Efter grupparbete ska jag ha föreläsning mellan 13-17. Jag hade så gärna viljat haft en paus mellan grupparbete och föreläsning och äta min lunch i lugn och ro. Men det är bara att gilla läget när resten av gruppen tyckte att vi kunde luncha medans vi arbetade.

Så idag blir det en intensiv dag men imorgon kan jag vara hemma och enbart fokusera på hemtentan SÅ skönt!

Hur ser eran dag ut?

Gillar