FRISK FRÅN CORONA EFTER TRE VECKOR - KAN VECKAN STARTA BÄTTRE?

Alltså WOW vilken underbar dag jag har haft det idag. Kan denna veckan starta på något bättre sätt, jag tror inte det haha! Idag var det första dag jag var på kontoret igen efter att har varit hemma i tre veckors tid med corona. Jag har varit inspärrad i nästan tre veckor. Jag tror inte det går att förklara vilken känsla och vilken frihet jag känner just nu!! Idag började jag morgonen med uppstigning 6.30 för att sedan åka till jobbet. Jag gjorde ett stopp på vägen till jobbet och stannande på Coop för att köpa någon mat då jag inte hade hunnit att göra någon matlåda.

Idag var alla mina kollegor tillbaka från semester så himla roligt att få träffa alla återigen!! Det var verkligen en märklig känsla att få komma tillbaka till kontoret igen. Helt ärligt så ville jag faktiskt inte gå hem från jobbet idag. För det var så OTROLIGT skönt att få komma tillbaka och få tillbaka rutiner igen, hur sjukt haha?

Efter jobbet träffade jag dessa två godingar, alltså herrejösses vad jag har saknat dessa två sjukt mycket!! Dem senaste månaderna har vi träffat säkert flera gånger i veckan. Men helt ärligt kommer jag inte ihåg när jag träffade dem senast. Innan jag blev sjuk var dem på semester sedan blev jag sjuk så det var sjukt länge sedan nu. Hur fin är inte Linas dotter Thea? så himla fin!! Idag kramade jag henne och hon säger att hon har saknat mig alltså hur fint??? Jag ville bara börja gråta, blev så himla rörd.

Vi cyklade hur som helst till ett badställe i närheten för att ta ett dopp. Jag vill verkligen njuta varje gång solen tittar fram och värmen är här just nu. Man vet inte hur länge detta kommer stanna så det gäller att passa på! Det var så sjukt mysigt och vattnet var riktig skönt.

När jag kom hem efter badet hade G köpte pizza från mataffären som var färsk. Jag har aldrig testat ICAS färska pizzor. Denna pizzan skulle vara åtta minuter i ugnen. Den var riktig god!!! Nu har G åkt till jobbet och jag ska strax gå promenad med Dino innan jag ska mysa ner mig i soffan framför morden i sandhamn. Jag hoppas ni alla har fått en riktig bra start på denna veckan. Jag är SÅ sjukt GLAD och TACKSAM att jag äntligen är frisk, att jag äntligen har fått åka till mataffären även om det kanske låter löjligt, att jag äntligen har fått gå tillbaka till kontoret och att jag ÄNTLIGEN fått träffat Lina och Thea idag. Denna känslan går inte beskriva med ord hur värdig full vardags saker kan vara. Jag tror inte att man förstår det så länge inte någon tar ifrån en detta. Hoppas ni har en riktig fin kväll!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Oh va skönt 😊👏❤️
nouw.com/marreekholm
Mammatillthea
Mammatillthea,
Vi är så himla glada över att du är frisk igen 😍❤️
nouw.com/mammatillthea
Marie,
Skönt att höra att du frisk ifrån corona och hoppas att det ska vara över för dig nu. Skriv gärna ett inlägg om hur du mått och hur det känns om du har några symptom efter som du känner sitter kvar trots att du är frisk. Fick du åka till sjukhus osv
sweeetwordsbymirre.com