FÖRSTA STOPPET PÅ GOTLAND

JAG ÄR PÅ GOTLAND Whoop whoop!! Äntligen har jag landat på Gotland. Jag har viljat åka hit så länge och kan inte förstå att jag verkligen är här nu!! När vi åkte av färjan, åkte vi för att besöka ett fikaställe för att äta frukost. Jag kikade på underbara @Matildaberlin blogg som hade tipsat om ett ställe på hennes blogg. Den fina tjejen fick jag även träffa på båten SÅ himla roligt att få träffa  henne!! Hon är så fin och härlig tjej som sprider mycket glädje. Ni som har besökt hennes blogg har förmodligen sett hur FIN hon är. Men hon är ännu finare i verkligheten! 

Vi besökte Leva Kungslador, det var ett riktig mysigt och ett otroligt vackert ställe. Efter vi hade ätit vår frukost, åkte vi genast för att hitta stugan som vi har hyrt. Efter några minuter anlände vi till stugan och nu har vi sovit. Man blir väldigt sliten att vara vaken hela natten. Så att få sova några få timmar var underbart!!

Nu ska jag byta om till bikini för att sedan åka och besöka den berömma Tofta strand som alla pratar om att den är så vacker!! Hoppas att eran dag är bra!!

Gillar