Flytt till Stockholm

Hej hjärtan!

Jag hoppas eran tisdag har varit bra eller att ni få en bra kväll åtminstone. Jag sitter och försöker planera hur flytten till Stockholm ska gå till. Ja, ni läste rätt och ja jag är nog lite knäpp. Vi har precis köpt hus och nu ska vi flytta till Stockholm låter det rimligt? Tanken är att jag ska studerar klart min utbildning innan vi ska flytta men efter att jag har studerat klart funderar vi på att flytta. Jag har blivit helt tokkär i Stockholm, jag har varit där en hel del och skulle tycka det vore roligt att testa att bo där. För hur fint är inte Stockholm ?

Vi lever en gång och jag skulle vilja testa att flytta till Stockholm sen är det en annan sak om jag kommer trivas när man väl är där i vardagen. Men jag vill inte sitta på hemmet när jag blir äldre och ångra att jag inte testade att bo där. Jag bor i en liten stad nu och det skulle vara roligt att testa hur det är att leva i en storstad.

Nu kommer vi till det största problemet med denna flytten. Hur ska man hitta bostad i Stockholm, jag tror det kommer vara det svåraste av allt. Jag är inte så orolig över att jag inte kommer få arbete utan mer orolig över bostad. Hur gör man detta smidigast? Hade vi bott någon timme ifrån Stockholm då kunde man pendlat men nu bor vi fyra timmar bort.

Vi få se vad jag känner när jag har pluggat klart. Som tur är har jag tid att fundera och planera hur jag ska göra.

Om ni hade flyttat till en annan stad vilken stad hade ni flyttat till?

Gillar