FÅTT FIN REPSONS PÅ MITT AGERANDE

Hej hjärtan!

Har ni haft en bra torsdag idag? Herrejösses vad dagarna springer iväg tänkt att det redan är fredag imorgon. Dagarna går så sjukt fort när jag jobbar. Men det måste väl betyda att jag tycker att mitt jobb är roligt. Det har varit väldigt mycket att göra på jobbet det senaste, jag har inte ens hunnit titta på min mobil på dagarna alls. Jag har haft lunch på jobbet, hunnit att äta i lugn och ro men sedan fortsatt att jobbat vidare.

Idag klev jag upp från sängen 6.30 då skickade min kollega att hon är sjuk. Jag kände att då behöver jag komma lite tidigare till jobbet idag. Så jag åkte in till kontoret tidigt och började jobba redan 7.15. Hon skulle ha ett Skype möte 7.45 så jag kände att jag behövde ta reda på vilka som skulle vara med på mötet samt förbereda mig inför Skype mötet. Men det gick bra och det var så otroligt skönt att ha det mötet. På mötet fick jag mycket fin och positiv respons att jag hade agerat bra i ett ärende. Jag kan tyvärr inte går in på vad för agerande jag har gjort då allt är tystnadsplikt och är känslig information. Det är SÅ roligt och skönt att höra att jag gör ett bra jobb, speciellt när jag är helt ny inom detta område. Jag har aldrig arbetat som handläggare tidigare och jag har varit så nervös att dem inte ska tycka att jag gör ett bra arbete. Men dem senaste dagarna har jag fått sjukt mycket positiv respons, jag har blivit så rörd av det!!

Jag har kommit hem för några minuter sedan och ska ta mig och äta lite mat. Jag har inte planerat något alls för kvällen så vi får se vad jag kommer att hitta på. Hoppas att ni har haft en helt underbar dag!

Gillar