EN DAG KVAR, SEN SMÄLLER DET

Godmorgon Godmorgon!!

Idag återstår det enbart EN DAG kvar, ni vet nog vad jag menar. IMORGON kommer äntligen G hem, vid denna tiden imorgon kommer jag fixa iordning mig för att åka och hämta G på flygplatsen. Han har snart varit utomlands i tre veckor. Har det gått fort? Svar NEJ verkligen inte. Första veckan var total plågsam för att man visste att han skulle vara borta så länge. Andra veckan gick rätt fort men denna sista veckan har gått fruktansvärt sakta. Ni vet denna känslan när man väntar på jultomten och det känns som han aldrig ska komma haha.

Det känns som jag ska på dejt imorgon och träffa någon för första gången. Hur kan man glömma hur allting var på enbart tre veckor? Från imorgon kommer jag inte behöva göra mat själv, äta mat själv, handla själv, städa själv, träna själv, okej ni förstår vinkeln.

Dagens plan idag är att strax åka och lämna bilen på verkstan. Vi hade hagel här i somras och hela vår bil blev helt förstörd av märken. Nu ska jag lämna in den det är verkligen roligt att betala självrisk när det är hagel..

Jag ska sedan ta en promenad bort till min frisör. För idag ska jag färga håret igen Whoop whoop!! Jag ska färga då jag har en hemskt utväxt just nu. Klart man vill vara fin tills imorgon hihi.

Ikväll ska jag har några vänner här hos mig. Det var nog mer de som bjöd in sig själva haha. Men det är några tjejer som kommer hem till mig ikväll och sedan ska vi gå ut och äta grillbuffé. Alltså hör ni hur gott det låter?! Jag är så sjukt taggad på denna buffén. Hoppas ni få en riktig fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
nämen åhhh! Den totala lyckan alltså!! blir alldeles varm i hjärtat utav att läsa det här ☺️☺️☺️ Stoooor kram finaste ❤️
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
JA verkligen ren lycka!! Du gör mig så galet GLAD STOR KRAM 💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh nu är det riktigt nära, så underbart att dagen snart är här coh jag kan verkligen förstå att du längtar! Man känner din glädje ända hit vännen! Hoppas denna dagen går fort så du snart får träffa honom! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Så härligt att höra att du kan känna min glädje ända till dig!! 😍 STOR KRAM 💕💕
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åhhhh jag förstår verkligen att du längtar efter din pusselbit ❤️❤️ Blir så himla glad av att höra hur mycket ni betyder för varandra ❤️ Stooor kram ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
Något man verkligen kan vara säker på är att det finns iallfall kärlek hihi 💕💕 KRAM
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Åhhh så skönt att han äntligen kommer hem! Kan verkligen förstå att du längtat <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja längtar sjukt mycket 💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
Ajli,
såååå skönt att du ska få hem G! Jag är sååå inte likadan, vill gäääääärna vara såååå ensam, älskar när Erik är på vift!
ajlimuller.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så härligt och fint skrivit,kram
nouw.com/juliavnmelin
Emmamehrali
Emmamehrali,
Tack fina du!! 💕
nouw.com/emmamehrali
sweetwords
sweetwords,
Ohh jag älskar temuggen vart är den ifrån =D
nouw.com/sweetwords
Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh jag vet inte vart den är ifrån tyvörr. Det var en kompis mugg och jag tror hon har haft de väldigt länge kram <3
nouw.com/emmamehrali