Dåliga beslut - nu satsar vi stenhård

Godkväll läsare!

Har ni haft en bra tisdag idag? Idag tog jag några dåliga beslut nu med facit i hand. Att gå upp klockan fem på morgonen när man enbart har sovit i tre timmar kanske inte var så smart ändå. Fy! Idag har jag inte alls mått något vidare och längtat hem så mycket. Jag mådde så fruktansvärt illa och kände mig nästan bakfull på samma gång. Jag antar att det har att göra med sömnen.

Idag hade jag iallafall en gruppträff på förmiddagen som gick riktig galant! Alla är mån att samarbeta och få uppgifterna bra utförda. Sedan tog jag en lång lunch för att försöka återhämta mig, fast det enda jag ville var att spy. Men jag tänkte att jag kan inte åka hem nu, jag måste genomlida detta. Hade jag inte deltagit på konferensen som vi hade idag, då hade jag fått ytterligare en uppgift att göra. Ni som har hängt med det senaste vet att det är verkligen inte det jag behöver just nu, eftersom jag redan ligger efter.

Nu är det skönt att alla moment för denna kursen är gjorda och det enbart står kvar en hemtenta. Men den har jag lagt undan i huvudet just nu. För de två kommande dagarna kommer mitt fokus enbart ligga på att plugga stenhård på omtenta som kommer äga rum på fredagsmorgonen. Så nu samlar vi energi ikväll för att finna styrka och kraft till pluggande i två dagar! Hoppas ni alla har en riktig bra vecka. Hurrni, ni vet väl om att det redan är onsdag imorgon?

Gillar

Kommentarer

Joanna
Joanna,
Tråkigt att du inte fick så mycket sömn. steffanssonsaventyr.blogg.se
Hilma
Hilma,
Men fy för så lite sömn alltså! Den kan verkligen påverka så himla mycket, mer än man tror. Hoppas verkligen att du resten av veckan fått fler sömntimmar och mått bättre <3 Massa lördagskramar till dig fina du <33nouw.com/hilma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229