Dagens tips!

Godmorgon!

Jag vaknade precis upp bredvid Dino och G hur mysigt är det inte att vakna upp och ha sina favorit killar bredvid sig. Det svåraste med det är att man inte vill gå upp. Hur startar man en bra morgon? När jag har skolan eller likande då går jag upp så sent som möjligt för det är väl klart man vill ligga i sängen så länge som det går. Men jag har kommit på att hur mysigt är det inte att stiga upp på morgonen och ha lite tid för sig själv. Att starta teven och att äta en god frukost och vakna till liv, det är rätt mysigt ändå.

Det känns som det hetaste ämnet alla pratar om är om snön. Haha, vi svenskar är experter på att prata om vädret! Herregud vad mycket snö det har kommit. Jag älskar snö för det ser så himla mysigt ut, men de få gärna inte snöa hela tiden. Nu när det har snöat så extremt mycket har jag inte tagit några promenader vilket jag brukar försöka göra annars.


Dagens tips

Mitt tips för idag är att lägg er på soffan ta på er en gosig filt. Fixa varmchoklad med grädde SÅ gott, starta en serie och titta ut på den vackra snön. Hur mysigt låter inte det? Det är såhär jag har tänkt att starta min dag. Helt perfekt så har det kommit en ny serie på Cmore Bröllop, begravning och dop den ska jag ta en titt på.


Hoppas ni få en fin dag och glöm inte av att njuta av dagen!

Gillar