BARA ETT LIV

Som rubriken lyder vi lever en gång här i livet. Hur vill du ditt liv ska vara? Det är enbart bara du som kan bestämma det. Vill du plugga SÅ gör det om det är vad du verkligen vill. Men trivs du med ett arbete som inte är högskolebehörighet att arbeta med. Känn ingen tvång att läsa på högskolan huvudsaken är att du trivs med ditt arbete. Det är inte värt att leva det ENDA livet vi har med att gå till ett arbete som man verkligen inte trivs med. Trivs du inte såååå byt arbete om möjlighets finns, förstår att man kan inte alltid sluta direkt av ekonomiska skäl.

Vill du utöva någon sport testa och gör det för hur farligt kan det vara att testa? Tänk på alla som inte har den fysiska förmågan att kunna testa.

Vill du upptäcka världen och resa till olika resmål så gör det! Medan du är frisk en dag kanske man inte kan resa på grund av att man är sjuk så det gäller att göra det när man är frisk!

Säg till de I din omgivning att du älskar dem, kanske låter tragisk men man vet ALDRIG när man träffar de nästan gång eller om man någonsin kommer träffa de.

Det jag vill säga är att ni måste leva det liv ni vill leva, ni måste göra de saker ni vill göra. För vi har bara ETT liv och man vill inte ångra sig senare i livet varför man inte gjorde det ena eller det andra. Så LEV LIVET HÄR OCH NU!

På detta inlägget få ni en fluffig bild på mitt hår haha. Jag som alltid har så platthår! Ta hand om er och lev här och nu!

Gillar