ATT BLI FRISK FRÅN CORONA

Hej hjärtan!

Hur är det med er, mår ni bra? Jag hoppas att ni ALLA mår bra och är pigga och friska!! Ni som följer mig regelbundet vet om att jag har drabbas av corona. Jag har snart varit sjuk i corona i två veckor och det vill inte riktig ge med sig. Det har och är väldigt tufft. Jag mår ena stunden hyfsat okej och andra stunden mår jag inte alls bra. Jag har försökt att kämpa på och arbetat hemifrån vilket jag är glad över att jag har haft den möjligheten till det. Men vissa dagar har det inte gått alls utan jag har varit helt sjuk. Jag har ändå viljat kämpa på att arbeta för att både underlätta för mina kollegor även om jag inte ska tänka på det men också för att få pengar. Det är så sjukt tråkigt att jag blev sjuk nu på sommaren då det är den tiden som jag kan arbeta och tjäna in pengar. I vanliga fall studerar jag och då blir det inte så mycket pengar direkt, därför vill jag passa på också och tjäna in lite pengar.

Jag är så otroligt tacksam av alla människor som är omkring mig. I lördags fick jag en jätte FIN rosbukett av mamma, morfar och mormor. I veckan fick jag hem körsbär av min fina vän Emma som kom och lämnade det hemma hos mig, hur snällt var det inte av henne? Igår kom min vän Saga förbi och lämna en rosbukett som nu står i fönstret i vardagsrummet. Så himla fint av alla att ge mig extra kärlek och omtanke!

Det värsta av denna corona sjukdomen är alla symtom jag har naturligtvis men också den känslan av ensamhet. Även om det finns många människor omkring en så finns det ingen som jag har träffat på länge fysiskt, vilket är riktig jobbigt! Jag och G håller bra distans till varandra för att inte han ska bli smittad. Än så länge har han varit frisk peppar peppar!! Men jag saknar oerhört mycket att inte få någon kram av nära och kära. Jag har tidigare innan jag blev sjuk haft distans till alla vänner och så vidare. Men så fort jag kommer bli 100% frisk från detta så kommer jag ge alla nära och kära en kram ändå. Jag hoppas innerligt att ni alla mår bra och att ni är rädda om varandra! Ni ska ha respekt för corona även om ni är unga, för detta vill ingen människa få kan jag lova er!

Ta hand om er, nu ska jag fortsätta vila KRAM!

Gillar