Att bli accepterad av samhället

Igår när vi ankom till Stockholm tog vi en enkel hamburgare för att stå oss lite. Vi gick sedan vidare till hotellet för att checka in. Vi begav oss därefter till Drottninggatan för att kika i affärer och hjälp vad folk det var. Jag tänkte att det var ändå påskafton. Firar ni påsk? Jag har fått känslan att det är många som inte firar påsk längre utan mest njuter av att vara lediga. Jag själv firar inte påsken något överdrivet. Är detta bara en tanke jag har eller har någon mer funderat på detta? Påskfirandet kändes mer större när man var liten.

Vi begav oss senare tillbaka till hotellet, vi hade riktig ont i fötterna haha. På eftermiddagen myste vi med film och njöt av utsikten och hotell rummet. Senare begav vi oss ut på kvällen för att äta någon god mat. Hur gott ser inte detta ut?? MUMMMA!!!

SÅ himla lyckad första dag blev det. Som jag även skrev tidigare idag så är vädret helt underbart! Jag bara andas in denna miljön och njuter av att bara få vara jag. Inte tänka att jag behöver se mig om för att jag känner någon. Det är en stor handledning varför jag vill flytta hit för att jag känner mig mer avslappad som person här. Det känns lättare att vara den man vill vara. Ta på sig kläder som man vill ta på sig.

Gillar