ANNANDAGEN

Nu var sista juldagen kommen nämligen annandagen. När vi vaknade denna morgonen kände vi oss rätt slitna, det blev väl så när man åker runt och far omkring så mycket. Jag tycker det är roligt men självklart blir man ändå lite trött. På annandagen åkte vi en sväng till Skövde för att se om de hade någon bra mellandagsrea. Ibland tycker jag det är både skönt och roligt att åka och titta i en annan stad i affärer.

Jag hittade faktiskt denna gången något på rean, det är väldigt sällan jag brukar hitta saker på rea som jag verkligen vill ha. Jag hittade både en nyårsklänning och nya örhängen, de var så grymt snygga (måste visa er dem i ett senare tillfälle). Under vår shopping tog vi en paus och tog oss en smörgås.

Det var sedan dax att åka hem för att hinna hem och hämta de sista julklapparna som låg under granen. Nu skulle vi fira vår sista jul och det var med mamma. Något som är jobbigt som skilsmässobarn är att man inte firar julafton med båda sina föräldrar. Lika jobbigt tror jag det är för föräldrarna också. Så vi kom hem och hämtade julklapparna och åkte sedan vidare till mamma. Som sagt enda positivt med fler firande att det känns som julafton igen.

När vi kom till mamma började vi äta och ännu en gång blev det julmat men det var SÅ gott!! Ser ni hur fint hon hade dukat?

Lite senare på kvällen delade vi ut julklapparna och som vanligt var Dino nyfiken haha. Även här fick jag riktig bra julklappar, alla julklappar jag fick i år var riktig bra. Men bland mammas julklappar är det svårt att bara välja ut en av de som var bra, för jag var så nöjd med alla. Men det får nog bli att vi ska gå på Pernillas show ''Hybris'' tillsammans! Jag kunde aldrig tänka mig att hon skulle ge mig biljett till detta. Det ska bli så roligt att få gå på denna showen, jag var på Pernillas förra show och den var riktig bra. Att jag även ska få göra detta med mamma, känns riktig roligt. Jag och hon gör verkligen aldrig någonting tillsammans bara hon och jag så detta ser jag framemot!

Vi körde även en julklapps lek med alla barnen, det var riktig roligt. Jag har aldrig kört det förut men det var spännande och roligt!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh mysigt ❤️
nouw.com/happym
sweetwords
sweetwords,
Ohh så fint dukat
nouw.com/sweetwords