Alice & Biancas showcast - vad är det jag måste lära mig?

Godmorgon! Idag kan jag verkligen säga godmorgon, inatt fick jag äntligen min skönhetssömn. Efter att sovit få timmar under veckan så kändes det helt ljuvligt att få en bra sömn. Kan vi göra en tillbaka blick på kvällen igår? Jag träffade finally Lina @Mammatillthea igår, så grymt mysigt! Vi träffades hemma hos Lina då vi hade planerat att titta på Alice & Biancas showcast. SÅ som både jag och Lina har väntat på att få se den. Jag kan säga att jag ångrar MIG så att jag inte åkte och såg den för DAMN var bra den var. De sjung så vackert att man fick gåshud, har ni sett den?

Jag kom till Lina vid 18 tiden, ser ni vilket bord hon har dukat upp med godheter?! Ett enda ord kan beskriva detta och det är MUMMA!! Jag köpte med mig en bukett till henne som ni kan se här ⬇ Det var helt ljuvligt att få komma hem till henne och hon hade fixat iordning så mycket godheter. Som ni vet har jag arbetat så mycket och kände mig väldigt sliten. Då kan jag säga att jag uppskattar detta enormt mycket.

Det var så mysigt att bara få umgås och känna att det finns inga förväntar eller krav på en. Jag har varit väldigt pressad den senaste tiden vilket har bedragit till mitt mående. Att jag känner att jag har vissa krav på mig och förväntningar. Det känns som jag måste hålla uppe den där fasaden ni vet. Men ibland har man inte energin att visa upp sin fasad och vara glad och trevlig 24 timmar i dygnet.

Jag har kommit på att jag måste lära mig ensak. Vet ni vad det kan vara för något? Nu är ni nog många som förmodligen kommer skrattar. Men helt ärligt jag måste lära mig att öppna en VINFLASKA. Nej, jag pratar inte om sån vinflaska som man måste skruva i utan flaska som har en kork som flyger iväg. Jag förstår inte varför jag är så feg för att öppna sådan?? Igår skulle jag och Lina öppna en sådan flaskan. Men det visade sig att ingen vågade öppna den haha. Slutligen slutar det med att vi båda öppna den tillsammans efter att vi var fega i typ 30 minuter haha. Det sluta med att jag hade flaskan i handen medan Lina fick trycka på korken, mer än teamwork finns väl inte?

Jag ska strax åka iväg för att kika på matfestivalen som är i min stad denna helgen. Kanske testa någon spännande maträtt, det är alltid roligt att kika. Jag hoppas ni få en riktig fin lördag!

Ni vet väl att ni hittar min Instagram under @emmazvenzzon?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså HUR jäkla mysigt?? Tycker helt klart att nån gång i framtiden är det du och jag som gör en repris på det där!! Och du behöver definitivt inte skämmas över att inte kunna öppna flaskan - vi är åtminstone två, hahaha! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Emmamehrali
Emmamehrali,
Taget vi gör absolut det i framtiden!! Haha, vilken tur att någon mer har samma priblem 😃 <3 KRAM
nouw.com/emmamehrali
Hilma
Hilma,
Guuuud vad gött att du sovit bättre vännen! Och så mysigt ni dukat upp! Ser superfestligt ut! Ha en riktigt fin lördagskväll nu finis ❤️ Kram!!
nouw.com/hilma
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det var så himla mysigt kram <3
nouw.com/emmamehrali
Joanna,
Men det ser ju så mysigt ut. kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det var det också kram <3
nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åh men fantastiska du ❤️ SÅ himla glad jag blir av att höra att du fått sova så gott nu ❤️ Det där ser helt galet mysigt ut, det var du sååå himla värd ❤️ Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
Emmamehrali
Emmamehrali,
åh finaste det var så galet mysigt! <3
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh det där kallar jag myskväll på hög nivå, underbart! Vad roligt att du gillade den så pass mycket! Jag har faktiskt inte sett den! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Haha, jag håller helt klart med dig mys på högnivå haha kram <3
nouw.com/emmamehrali
LantligtBröllop
LantligtBröllop,
Då måste du komma till mig så ska jag lära dig hur man öppnar en flaska bubbel😂🥂utan att va feg😂
nouw.com/lantligtbröllop
Emmamehrali
Emmamehrali,
Haha, ja du får försöka lära mig 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
Lillymihlte
Lillymihlte,
Men gud så mycket gott, vilken myskväll alltså! 😍✨🍉
nouw.com/lillymihlte
Emmamehrali
Emmamehrali,
Ja en riktig mysig kväll blev det! <3
nouw.com/emmamehrali