Nu är jag på gång på riktigt.

Nu är jag på gång på riktigt. Jag har som mål att jag var dag det inte står som spön i backen så ska jag ut och promenera MINST 2km med Inez. Och oavsett väder/vind så ska jag rida 3 dagar i veckan.

Och i lördags så lastade jag iväg Bullen till bästa Linn för min första träning som gick så jävla bra. Jag märkte ändå att dessa 11 månaders vila från hästryggen har gjort stor nytta. Sitsen var bra och jag fick koll på handen. Och det blev ändå ett par skutt.
Lite hemläxa fick jag också, och var är bättre att skriva mina mål än i bloggen?

Min dröm med Bullen är att komma ut på en tävling på 90cm. Alltså inte pay and jump utan en riktig tävling.
Men för att nå min dröm så har jag mål på vägen.

• Att hitta balansen före och efter hinder.
• Kunna styra tempo och steglängd.
• Lära mig att planera vägarna i god tid.
• Kunna hoppa en bana på flera hinder i följ på hemmaplan.
• Att börja komma ut på pay and jump och ta mig runt en hel bana. ( Börja på låg höjd och sedan gå högre och högre klasser efter hand som målen nås)
•Lära mig att lita på min ridning och höja mitt självförtroende.

Detta tycker jag är bra mål för att nå min dröm.

Jag är så tacksam för att Bertil accepterar mitt liv, min kärlek till min häst och ridningen. Att han hjälper mig att kunna fortsätta.
Och Mina föräldrar som ställer upp att passa Inez när jag är i stallet. Det betyder så sjuuuukt mycket för mig att ha möjligheten att fortsätta med detta.
Det håller mig flytande och ger mig motivation till att orka mer.

Men nog om det. :)

På kvällen på lördagen var vi på Haket i Helsingborg och åt god mat med mina föräldrar och vänner till familjen som vi inte träffat på ett bra tag. Så himla mysigt och Inez var jätte duktig. (Hon sov under hela tiden vi åt och hade mysigt när hon var vaken)
Igår så var vi ute på lite ärenden och sedan åkte vi till mina föräldrar för att låna badkaret och mysa med Inez morfar.

Idag ska jag mysa med Inez, städa när hon tillåter mig och sedan lämnar jag henne hos mamma och pappa när jag åker till stallet.
Ska ta en mysig tur med finaste hästen.

Ha en fin dag alla.

#häst #ridning #träning #lektion #mål #dröm #tacksam #hoppning #ridning #bebis #familj #kvalitetstid #Inez #sambo #mormor #morfar #älskalivet #levlivet #njut #mysa

Gillar

Kommentarer