Natt nummer 2.

I natt sov vi andra natten hemma. Den första skrek lilla Inez sig igenom och jag visste inte vad jag skulle göra. Jag testade allt. Hon fick tutta så mycket hon ville, jag vaggade henne i famnen. Jag gick runt med henne. Jag testade att byta blöja, rapa, lätta på magknipet (om det nu var det som klämde). Ja jag testade i princip allt jag kunde komma på som nybliven mamma.

Natten till idag var lite bättre. Hon vill ligg vid bröstet hela tiden så jag bäddade upp ordentligt i soffan så jag kunde sova med henne i famnen. Det blev inte många timmars sömn i följd, men det blev ändå sömn av det.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter att vi var ute och promenerade i nästan 40 minuter med Inez.
Hon ville inte alls sova i vagnen så jag bar henne i famnen tills hon hade somnat och sedan fick jag lägga ner henne i vagnen igen.

Och PEPPAR PEPPAR så sover hon fortfarande i vagnen. Jag har hunnit duscha, prata med mamma och nu uppdatera här.

Idag kommer BVC på första hembesöket. Ska bli spännande och se om hon håller vikten osv. Annars kanske hon är tuttig helt enkelt för att hon inte blir tillfredsställd. Men vi får se vad BVC säger om det hela.

Ska faktiskt bli skönt att dem kommer så man kan ställa alla frågor man har, lätta sitt oroliga mamma hjärta osv.

#bebis #augustibebis #promenad #orolig #amma #tutte #sömn #natt #vagn #mys #skriker #kärlek #mittliv #bvc #hembesök #frågor #mamma #pappa #nyblivenmamma #inez

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229