Fullt ös.

Denna älskade lilla tjejen gör mitt liv komplett på alla sätt och vis. Vem trodde att något så perfekt kunde komma från mig? Jag älskar henne så jag tror jag går sönder.

Men i alla fall så var vår lilla familj ute på en shoppingrunda igår. :)
Jag behövde nya skor då dem jag haft nu under graviditeten håller på att falla sönder av sig själva. Så vi hittade ett par skechers på XXL sport och vildmark. Hittade även ett par tjockare tränings leggings och 2 fleece tröjor. En till stallet och en privat.

Blir en runda dit idag med för att köpa ett par byxor till. Dem var så sjukt sköna och kommer användas flitigt på alla promenader med Inez.

Jag har gått ner 14kg sedan förlossningen för snart 3 veckor sedan. Och min målvikt är 80-85kg så jag har en bit kvar. Men jag SKA klara det.
Och snart är jag förhoppningsvis tillbaka på hästryggen också. Men vill inte börja rida före mitt återbesök hos Bm. Det är dumt att chansa. !

Jag fick även hem min elektriska bröstpump i förgår så jag kunde lämna tillbaka den jag hyrde. Sjuuuuuk skillnad och jag trivs mycket bättre med den nya. Den är även mycket mindre, går att köra med USB, batteri och elkabel. Så jag kan ha med den överallt. Så det är hur bra som helst.

Nu ska jag äta lite lunch och sedan blir det promenad med lilltjejen.
Ha en fin dag alla.

#promenad #träning #skor #kläder #viktminskning #-14kg #brastart #vardag #xxlsport #skechers #nytt #mittliv #bilder #Inez #tidengårfort #stoppatiden #jaghinnerintemed #snart #längtar #njuter

Gillar

Kommentarer