​Som rubriken säger, så har jag bytt till forme i stället. Ni hittar mig här ! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ska ta en paus från bloggen ett tag. Jag mår inte så bra och det är något jag redan skrivit ut. Måste tänka och inte lägga energi på något annat just nu. Vet inte helt egentligen vad det är som får mig och må som jag gör, kan ha mycket med förflutet och att det är de som sätter sina spår nu, jag vet inte. Jobbigt är det i alla fall! Så jag kommer inte skriva här på ett tag till det börjar kännas bättre igen!


Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det äntligen fredag. Börjar 8.30 och har då direkt på morgonen skolfoto, sen slutar jag inte förens 13.50. Har ingenting planerat inför helgen, så får se vad jag hittar på!

Likes

Comments

polotröja - hm , jeans - dr denim

Halloj!
Har precis kommit hem från skolan. Idag har det verkligen varit skit segt, har varit allmänt trött i kroppen så det har väl för det mest berott på de.

Ska plugga lite nu till kemi provet jag har på torsdag, sen ska jag duscha och äta, sen dra hem till Daniel så sover jag där inatt.
Sovmorgon i morgon så börjar inte förens 10.10, och slutar 14.25 så hoppas dagen imorgon går fort!

Likes

Comments

Finns inte så mycket att säga mer än att jag gör inprincip inget annat om dagarna, förutom att plugga. Det är även därför jag inte har uppdaterat här den senaste veckan.
Hoppas att det blir lugnare inom några veckor!!

Likes

Comments

Det många kanske inte tror om mig är att jag älskar att spela tv-spel, dataspel osv.
Sitter just nu och spelar GTA V, och ska väl göra de nu resten av kvällen typ.

Likes

Comments

Har rent ut sagt varit skit, har haft världens längsta dag känns de som och mitt mående har gått upp och ner hela tiden. Vet inte varför de varit såhär nu den senaste veckan, de är jätte jobbigt.. Är trött på de här nu,vill inte ha de såhär.

Likes

Comments