Heej bloggen! Jag vet att jag inte har lagt upp något på ett tag, men efter att jag har varit sjuk så gick jag sista veckan i skolan. Lördag och söndag gjorde jag inte något särskilt. Men på måndag hade min bror hockey match. Jag skulle följt med men var för trött. När matchen var slut och alla kom hem, så åt vi mat och packade tills vi skulle åka till våran farmor.
Som sagt vi åkte till våran farmor och det finns ingen täckning där så jag har inte kunnat lagt upp något. Just nu sitter jag i en hockey arena, för min bror har träning jag passar på att blogga då. Jag ska försöka hitta täckning så jag kan lägga ut.

Kram Emma💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, jag skriver helt random men ändå. Jag är sjuk det är ju inte det roligaste men så blir det. Jag gick hem i Måndags efter skolan. Jag skulle gått på matlagning men jag hade jätte ont i huvudet och mådde illa. Jag har varit hemma i tre dagar nu jag blir hemma i morgon oxå. Jag mår verkligen inte bra, det kan ha varit min bror som smitta mig för att han är sjuk just nu. Krya bror.

Som sagt det är mitt första inlägg men ändå, jag skriver det jag känner för. Jag kommer berätta om min vardag och lite om mig själv vad jag gillar osv.

Kram Emma❤

Likes

Comments