Barcelona 2017, Resor, Vardag

Nu är jag hemma från skolan kom hem vid 1 hehe och sitter på altanen i den sköna äggstolen. Hade en kortare dag idag vilket känns otroligt skönt. Igår kväll kom det två inredningstjejer hit som har hjälpt pappa köpa nya möbler till princip hela huset, så igår satt vi o babblade fram till efter 00.00 och imorse vaknade jag väldigt trött men det gick för sig ändå, skoldagen var ju kort.


När jag kom hem så kom en av två flyttbilar som kört från Sverige till Barcelona med massa möbler och inredning.
Så just nu är de kaos här hemma här nedan kan ni se under tiden bilder och tänkte att i slutet av veckan när allting ska vara färdigt så ska ni få se efter bilder också!

Detta är vårat gamla matbord inomhus

På denna ska det ligga en stor rund sten skiva (om jag minns rätt) som pappa osv har designat själva. Denna skiva väger tydligen ca 150 kg så gubbarna som är här och bär orkar inte det så nu har vi ett litet problem haha.

På denna sida av altanen har vi tagit vårat gamla utebord och satt det på en annan balkong som tillhör ett sovrum, ifall någon av våra gäster under dessa månader vill hänga ensamma/med familj osv. Och på golvet som ni ser ovan så har vi ett nytt bord som ska byggas, detta bord är större och det kommer få plats 12 personer vilket kommer vara perfekt, typ.

Tre detaljer, en super fin lampa!!!!! och två små bord som dom också designat själva.

Här vet jag inte riktigt vad som ska ske.. Förutom att soffan ska kläs i en mörkblå eller grå färg och den ska upp till pappas sovrum som ni ser nedan

Utöver det så vet jag inte så mycket.. förutom att det ska ske en hel del på pappas våning och på mellersta våningen, samt att alla sovrum på första våningen ska fixas iordning :) Återkommer under kvällen med update. Nu ska jag läsa lite spanska och lägga mig i mitt kalla rum, har solat o badat så känner mig trött hihi. Juste! Här nedan är mitt rum förresten, det är ett mysigt litet rum som är lite stökigt just nu hehe. Klassiker?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Barcelona 2017, Resor, Vardag, Mat

Här äter man så god mat :(((((((((((( :))))))))))) Så här har ni lite bilder på käk, av någon anledning så älskar jag att fota mat? lol. Så, här är bilder från mat vi ätit hemma samt på restaurang!

Likes

Comments

Resor, Vardag, Barcelona 2017
PAPPA I
BARCELONA

Pappa går på kryckor för att han för ca en månad sen ramlade med moppen och skadade benet rejält :(

Japp, nu har jag flyttat hem igen, denna gången till min kära far. I ett annat land. Jag har nu bott här i ca tio dagar och trivs så himla bra verkligen, jag har skaffat en del nya vänner, solat, festat, börjat plugga språk på ett universitet, haft efterlängtat häng med pappa, ätit gott och bara haft det så bra. Varför jag flyttade hit är för att hemma hamnade jag i en dipp som sagt och efter mycket prat med far och mor så kom vi fram till att jag ska testa något nytt!
Så just nu testar jag att leva här i Barcelona på obestämd tid!

VAD JAG GÖR I BARCELONA

Just nu så håller jag på att plugga spanska, här ovan ser ni mitt universitet. Denna kurs läser jag för att under tiden jag är här så behöver jag göra något och detta var även en bra chans att lära känna nya människor! Dessutom så är det bra att kunna spanska så att jag på något sätt kan ta mig runt här ;p Så under två veckors tid så går jag i skolan måndag-torsdag mellan 09-14 :) Jag tycker konstigt nog att det är väldigt kul och känner att jag lär mig språket! Alla som känner mig vet att skolan aldrig har varit min grej och har inte riktigt lagt manken till det, men detta tycker jag är kul! Så kommande torsdag så är denna kurs klar och då tar jag "semester" för då kommer massa familj hit, familjevänner och även denna tjej -

Likes

Comments

Vardag, Resor

Hej hallå, nu tänkte jag ge detta ett sista försök. Dels för att just nu är jag väldigt glad och har fått tillbaka livslusten igen!! Hade en liten dipp men nu är jag tillbaka.. Jag har flyttat utomlands men mer om det tänkte jag ta i nästa inlägg :)

Likes

Comments

Sjuk, Vardag

så tokigt det kan bli. Jag har ju sagt att jag ska komma tillbaka hit och dit men det har skett lite jobbiga saker som har gett mig ångest, gjort mig ledsen och ja helt enkelt känslor som fått mig att inte orka ta tag i saker och bara stängt mig inne liksom. Meeen nu känns det som om dom förlorade pusselbitarna börjar hitta tillbaka och jag kan nog säga att jag är påväg att må bättre.
Kan senare ta ett enskilt inlägg om vad som skett.

Nu börjar jag som sagt komma på fötterna igen och börjar ser fram emot sommaren. As we speak så ligger jag i sängen och är fortfarande halvtsjuk som jag nu har varit i en vecka, nä snart är det typ två veckor? fyfaaan helt perfekt. Men som tur är så har jag lite saker att uträtta från sängen via datan, så kommer inte vara helt uttråkad iaf. Så nu ska jag fortsätta med det jag behöver göra, så checkar jag in igen under dagen med update om vad jag pysslar med och vad som ska ske framöver. hihi
Puss

Likes

Comments

Instagram@lyleees