Hej!

Hann inte blogga igår med då blir det 2 inlägg idag istället! Jag kan börja med att berätta vad jag gjorde igår. Dagen började med skolan 08.10 - 13.00 fick sluta tidigare eftersom att vi blev klara med utbildningen heta arbeten som varje anställd på ett företag som håller på med brandfarliga grejer måste gå eller som i mitt fall som går skola och ska ut på prao snart.

Och ja då kan man ju tycka att jag skulle ha hunnit blogga men det var nämligen så att efter skolan for jag till stan och köpte det sista inför min utlandssemester. Som är till Cypern och dit far jag nu på fredag, lite spännande eftersom jag aldrig åkt flyg eller varit utomlands någonsin i mitt liv.

Efter det for jag hem bytte om till stall kläder och for direkt till min prins där jag sedan gjorde alla sysslor medans jag väntade på att mamma skulle sluta vilket var klockan 6. Där kan man väl säga att jag drog ut på tiden blev ju klar en anning före 6 men det löste jag med att prata med mina favorit tjejer i stallet. Mamma kom halv 7 ungefär då tränsa vi Leo och Waldina och hoppade upp barbacka och skrittade ut i mörkret i ungefär 50 minuter riktigt mysigt blir nog samma idag.

Nämen nu ska jag göra klart det sista här hemma sen byta om sen fara till stallet. Men innan det ska ni få en presentation på Waldina vem hon är osv och länken och en liten beskrivning på ice-vibe som jag tipsa om i mitt förra inlägg!

Waldina är ett 15 årigt danskt halvblod en häst jag rider väldigt mycket eftersom hennes matte jobbar ganska mycket kvällar så är hon som min andra häst. vårat mål är att ta oss ut på tävlings banorna inom en snar framtid och det ser lovande ut.

ICE-VIBE är laddningsbara vibrerande skydd som hjälper till att öka cirkulationen i hästens ben genom att skapa en massageeffekt. De kombinerar effekterna av kyla och massageterapi för att effektivt behandla ligament och senskador samt överansträngning. Den masserande effekten bidrar till att stimulera lymfsystemet och att ta bort ömhet och svullnad samt förbättra cirkulationen. Det finns tre användningsområden: Förebyggande - Att använda skydden innan du rider kan hjälpa dig att förbereda dina hästars ben för träning. Behandlande - Efter träning kan du använda de vibrerande skydden med kylpaddarna, som skapar en kall cirkulation. Återställande - Hjälper din häst att reparera skador och slitage, både före och efter träning.

Låter dom intressanta kan man köpa dom bland annat här: http://www.hooks.se/produkt/ice-vibe-horsewarer/49489/49490/

Likes

Comments

Tänkte berätta lite grann om min häst eftersom att bloggen kommer handla ganska mycket om han.

Leander som han heter är en Hannoveranare född 1997 E: Laptop U:Rituals Praline han är född i Tyskland och såldes som 3 åring till Italien sen vet jag inte exakt när han kom till Sverige men sen 03 har han varit i Sverige.

Jag köpte han den 24 oktober 2014 så har inte ägt han så länge.

Men med min vanliga tur så har han hunnit göra illa sig i hagen så jag har haft skritt konvalescens på han 14v men äntligen har det läkt ut och vi är på rätt väg igen och det är tack vare kortison och ice-vibe vilket verkligen är något jag tipsar om inte det billigaste men helt klart pengarna kan visa en bild på dom och länka till en sida där man kan köpa dom i andra inlägget till er som inte vet vad det är för något.

sen har jag även 3 andra hästar jag rider i stallet som ni kommer få veta mer om senare i bloggen!

Eftersom att jag är på skolan och inte har nån kabel och kan föra över bilder får ni några jag har på datorn.


Likes

Comments