#yesyoucan

Ni kanske undrar över min rubrik? Men lugn, den ska vara så. Det är nämligen ett ämne som jag väldigt ofta funderar över, mest för att jag ständigt hör allas "måsten".

Självklart har alla saker som verkligen M'ÅSTE göras, MEN saken är att vi är enormt duktiga på att duka fram ett långbord med en massa måsten som vi kanske inte måste göra för stunden. Vad har du som verkligen måste göras? Är det för dig själv eller för någon annan? Vad får du ut av att göra detta "måste"? Tar det din energi eller ger det energi? Jag säger bara... Prioritera mera.

Om man tar det klassiska, en söndag. En ledig söndag där du måste handla, laga matlådor inför veckan, städa hemmet, betala räkningar och ja, you name it! Plus att du ska hinna med en tur på stan med en vän för att fika, och verkligen stressar livet av dig för att hinna med alla saker. Ställ dig då frågan, vad prioriterar jag? Vad är viktigt? Det kanske går att hoppa över en av sakerna och ta det dagen efter eller senare till veckan? Vem planerar in allt DU ska göra? Jo, det är du själv som bestämmer vad du ska göra med ditt liv och din lediga tid utanför jobb mm.

Varför skriver jag detta inlägg? Jo, för att jag vet på tok för många som ständigt ska hinna med allt och befinna sig överallt, helst på samma gång. Mår man bra av att ha fullt ös hela tiden så kör på det, men mängden människor behöver stanna upp och tänka till, för deras egen skull.

Lediga dagar är det bästa jag vet, för då har jag planerat in så lite måsten som möjligt. Har man en fartfylld vardag så behövs detta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är äntligen nya bloggen igång, och vart man ska börja kan man ju klia sig i huvudet och fundera på, för det är aldrig enkelt att börja ifrån ruta ett, men vet ni vad? Det är det som är det roliga, att utmana sig själv till att komma med något bra som andra kan tycka om.

Alla har en blogg utav mängder med anledningar. Någon vill få en möjlighet att visa upp för omvärlden vad de köpt i klädväg senaste veckan, den andra vill dela med sig av någon form av upplevelse som hänt eller ska hända, och den tredje vill bara ha någonstans att skriva av sig. Alla sätt är ju bra förutom dom dåliga, så vi kör helt enkelt!

På min blogg kommer jag att dela med mig utav mycket tankar, idéer och förhoppningsvis inspiration till lycka och en gnutta framgång, för det är något som jag brinner för.

Make it happen

Likes

Comments