Min söndag var ganska bökig. Lite senare på lördag kväll så tog jag med min kompis Bella hem , å vi blev väldigt uttråkade så vi drog ut. Mitt i natten. Osmart. Vi fick skjuts av Bellas bror från Västerås till Arboga, med ett donken stopp i Köping oxå. Vi drog ca 2.30 på natten. Mamma och pappa sov som stockar och lilla jack sov nog också. (Btw så har jag en dörr rätt ut frön mitt rum så vi tog den ut) iaf så smet vi ut å drog till Arboga, väl framme hos bella (dit vi skulle) så hörde vi hennes pappa. Vi fick panik och gömde oss, det ironiska var att han pratade med bellas bror om att Bella ej var hemma så då skratta vi lite så han hörde oss! Han gick in i bellas rum (vi fake sover också) å undrar vem fan det är som ligger i sängen. Det är vi. Han tände laman och såg oss, han bah Bella va gör du hemma skulle inte du vara hos Emma i helgen? Och jo det skulle hon men somsagt så blev vi uttråkade. Men inge mer med det han åkte iväg kl 4 på morgonen för han skulle skjutsa någon. Kl 7 kmr han in till oss och säger. Förfan ni har ju inte ens sagt till Emmas föräldrar att ni drog neh såklart vi inte har dem skulle ju sagt nej. Men sen går han ut från bellas rum och säger jag väcker er klockan halv nio då vi ska åka hem till Emma. Vi sa okej och forsatte sova. Klockan halv tio så ropar han att det är frukost, vi går och äter och han skäller lite på oss, vi visste att vi hade gjort fel slutsnackat. Väl när vi var hemma hos mig fick vi super mycket skäll men det mesta är blrtglömt nu. Som tur. (Rekommenderar ej att dra ut mitt i natten helt spontant och onödigt skäll) kram, Emma.

Likes

Comments

Jag tänkte lite kort berätta om min helg för att komma igång med mitt "bloggande" så jag börjar väll såhär, i helgen har jag vart barnvakt åt mig lilla kusin Jack som ska fylla 2 i oktober, han var ganska jobbig vissa stunder men endå världens sötaste så det var lätt värt det. Men vi gick iallafall på ganska många promenader (bilderna nedan) det var super mysigt men också ganska kallt, jack sov nästan hela vägen. Vi gick förbi ett ställe så kallat gropen, även känt på våren för dem har så många ormar (men mest för fisket) så jag fotade några av dem. När vi sedan var hemma så grillade vi korv och min morfar, "mormor" och morbror kom förbi ett tag. Det var trevligt att få lite besök av en liten del av släkten ändå. Det var väldigt rolig lördag enligt mig, jag skriver om min söndag strax. Kanske blir lite för mycket att läsa annars. Ta hand om er, kram.

Likes

Comments

Jag heter Emma, 14 år och bor i Västerås. Gillar smink inredning och mat, gillar även att vara med mina vänner, familjen och andra nära. Jag hade tänkt att försöka börja blogga för jag har nämnligen utmana min syster att börja blogga så vi typ av tävlar om vem som är bäst, Sen får vi se hur det går, haha. Tack för mig. Hoppad ni kommer läsa lite här och kika runt lite , ett nytt blogginlägg kommer ikväll, och den kommer handla om mig helg så kika in den då! Ha det bra sålänge !

Likes

Comments