Hej igen, är igång igen med bloggandet (tror jag iallafall haha). En hel del har hänt sen sist, en hel sommar har gått faktiskt. Trotts att sommaren 2017 har bjudit på det sämsta vädret på länge så har denna sommar varit bra ändå.

Några dagar efter jag gått ut tvåan drog jag och pojkvännen på vår första utomlandsresa ihop. Cypern aya napa.

Lyckad resa må jag säga💞

Hem och kämpa vidare med körkortet som jag satte några veckor efter. Tack pappa för du nästan kämpade lycka mycket som jag med mig😂

Midsommar bestod av vänner och pojkvän hemma hos tvillingarna som fyllde 18✌🏼️ dagen efter blev det parken, de är ju sen gammalt.

Sommaren har fyllts utan sol bad vänner. Det flesta av mina vänner har äntligen fyllt 18!! Såå kul. Sommaren gick fort och tyvärr regnade de mesta bort hahah. Heby karnevalen firades såklart i vanlig ordning. Dock jobbade jag på dagen men hann precis till tåget och hann se det i år igen😌

Sist men absolut inte minst som hände denna sommar är att jag fick bli moster igen åt fina lilla Thea, moster för tredje gången, lyllos mig💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! De fredag så de är bara bra med mig. Sliten. Nedan ser ni min färgkund som vi även toppade lite. Va helt slut imorse och var inte alls så taggad på färgkund, men när jag väl satte igång var de ju kul (typ som med träningen heh). Slutade med att jag tog emot 3 kunder.

Likes

Comments

Hallå allihop! Allt bra? Idag kom min söta lilla mamma till salongen och färgade sitt hååår. Från blond till brunröd/coppar, jätte fint! Framhävde verkligen hennes gröna ögon sen tycker jag personligen att hon ser snällare ut i mörkt hår Hahah gillar de bättre.

Likes

Comments

Heej hörrni! Fredag äntligen!! Veckan gått så sjukt fort, as skönt ju. Min fredag blir ganska lugn, min systerson koller hit och vi ska ba mysa en massa. Imorrn blir de lite mer fart, Anton har fyllt så vi ska fira han med alla nära och kära. Söndag blire nog bara bakis/söndagshäng, perfekta helgen egentligen ju!

Meen idag så hade jag en kund men ca 2cm lång grå utväxt med nailhair, vilket var lite knepigt att handskas med men allt blir lättare me lite träning ju! Kommer säkert stöta på de igen i framtiden satt.

Vi använda oss utav ljusfärg som de heter. Istället för att använda oss utav blekning i botten som sliter mera och blir skarpare övergång så gör ljusfärgen ett naturligare uppljusning och håret tar inte lika stor skada av de eftersom man ljusar upp med en färg! Med 9% väte.

Tips till er blondier där ute som slingar er eller använder er utav blekning på nått sett att använda ljusfärgning istället! Jag visste inte att man kunde ljusa upp håret på ett "lindrigt" sett innan jag började på frisörlinjen?? Så ta upp och fråga efter de nästa gång du är hos din frisör!


Ha en bra fortsatt helg hörrni! Puss

Likes

Comments

Heej hörrni, äntligen fredag o helg🙌🏼 behövde verkligen helg känner jag trots att denna vecka gick väldigt fort! Känner hur jag verkligen påverkas av de tidiga mörkret och kalla vädret, redan? Så i helgen ska jag sova ut😴

Men i skolan fick jag ta emot två kunder, herrklippningar som ni hittar här under. Nu ska jag vila lite och sedan om jag orkar ta mig ner till gymmet en sväng, ha en bra fortsatt helg hörrni 😘

Likes

Comments

Hej på er hörrni! Alltså min uppdatering har ju inte alls varit så bra haha men har tänkt styra upp de nu! I skolan klipper och färgar vi för fullt så många före och efter bilder kommer nog komma. Är lite därför också varför uppdateringen varit dålig, de är nu vi har som mest kundpass och de är ju lite de jag vill blogga om, mina frisörjobb alltså, innan har de inte varit så värst mycket.
Men bilderna under är lite frisörjobb som jag gjort på senaste.

Likes

Comments

Denna brun utan sol lär jag tipsa om. Blir sån himla fin och jämn färg! Ett billigare alternativ än St tropez och resultatet blir ungefär desamma. Köpte denna i England när jag var där förra året, men helt säker på att den går att beställa hem från nätet.

Hade sett många youtubers använda denna innan jag köpte den och fick mycket positiv kritik!

Likes

Comments

Ja jäklarns alltså, det måste hon har blivit efter allt hår som rök. Klippte bort nästan allt det blonda och färgen som blev kvar var hennes naturliga, as fin ju!

Efter klippningen rusa vi iväg mot tåget och mötte upp Sally för att spendera dagen i Uppsala. Lunch och shopping, mys ju.

Likes

Comments

Klickade hem lite grejer från NA-KD här om dagen. Älskar skorna😻 samt två chokers vilket är väldigt inne just nu som man ser överallt men tycker de är skit snyggt!

En vit basic klänning med djup rygg som är från NA-KDs "egna märke". Snygg och lätt att ba slänga på sig en varm sommardag, om de nu blir nå mer värme denna sommar...

Och sen en grön topp utan armar, gillade färgen så den klickade jag även hem :)#nakdfashion #nakd

Likes

Comments

FÖLJ MIG@emmaalofling