Halloj!

Bloggade inget igår men satt i bilen nästan hela dagen hem till Stockholm igen. Kom hem runt 16 då fixade jag lite och sen kom min kille då åkte vi och åt glass med några kompisar😋 Sen åkte vi till vattnet och satt vid en bänk och snacka, det var fint väder igen så det var väldigt mysigt!

Idag så ska jag till tandläkaren så just nu sitter jag på bussen in till stan, var en olycka så det var lite stopp i trafiken men hoppas jag hinner i tid ;) efter det ska jag åka tillbaka till Strömsholm. Blivit mycket åka bil de senaste dagarna :)

Vi hörs senare! puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Min dag idag har varit väldigt lugn vilket är otroligt skönt att bara få koppla av ibland, ladda upp inför dom sista veckorna i skolan innan sommarlov!!
Solade mest hela dagen och har råkat bränna mig så är typ röd överallt... Har inte hänt så mycket annars idag, finns inte så mycket att berätta just nu när jag är ledig och inte hemma.

Imorgon åker vi hem igen till Stockholm och sen på måndag åker jag tillbaka till Strömsholm :) Ska bli skönt att komma in i rutiner, det blir lätt att när jag åker iväg så blir det som en "semester" o då äter jag hur mycket som helst och vad som helst typ. Så nu blir det hårdträning och äta bra mat igen innan sommaren!!

Dags att sova så hörs vi imorgon! PussLikes

Comments

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost och Sverige bjuder ännu en dag på strålande väder! Över helgen är jag i min sommarstuga tillsammans med mamma o pappa vilket är otroligt skönt att få komma bort och bara ta det lugnt :)

Planer för dagen är väl att sola typ ;)

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Likes

Comments

Hej hej!

Som sagt heter jag Emma Ljungqvist och tänkte försöka börja blogga där jag kommer berätta lite om mitt liv.

Lite info om mig, jag är 17 år och fyller 18 i Juni och kommer från Stockholm. Men just nu bor jag för tillfället i Strömsholm där jag går i gymnasiet. Går ett ridsportsgymnasium så ett stort intresse för mig är alltså hästar ;) Men är även intresserad av mycket annat så det kommer inte bara bli hästinlägg. Vet inte riktigt vad jag ska skriva såhär som första inlägg men det var lite om mig iallafall.

Nu ska jag sova så får jag fortsätta med bloggandet imorgon!

Ha de gött o sov gott

(Tänkte försöka lägga in nån bild men har inte lyckats klura ut hur man gör än, får försöka lösa det imorgon)


Likes

Comments