Hej!
Köpte nyss ett par Ray-Ban av en tjej, men nu har jag hittat ett par andra som jag vill ha. Tänkte då att jag säljer dom här.

Inga som helst repor eller skador på dom. Super fina och äkta. Priset diskuteras :)

Finns på kik, Emma_Ljungberg
Bara fråga om det är något, eller så!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello

Har inte bloggat på väldigt länge och kommer nog inte göra det på ett tag heller. Får rus när jag verkligen vill blogga, men nu har jag insett att jag liksom skriver 1 - 3 blogginlägg sen är jag tillbaka på noll igen. Alltså har ingen fantasi eller någonting.

Får se om jag börjar blogga senare. Man vet aldrig.

Ha det bra så länge!Likes

Comments

Hej!

Söndagsångesten är på max.

Sitter just nu och äter frukost. Har egentligen träning idag i två timmar men eftersom att jag har fått nackspärr så måste jag tyvärr hoppa över den.. Blir att plugga lite istället. Har Sveriges mest onödigaste hemkunskapsläxa som måste göras.

Varför ska måndagen vara så långt ifrån fredagen, och fredagen så nära måndagen? Inte alls taggad inför en ny vecka.. Däremot så har jag bara halvdag imorgon och så tror jag att vi ska åka på gymnasiemässa på torsdag. I vilket fall så längtar jag redan till nästa helg! 


Likes

Comments

Hej!

Har inte bloggat på ett tag, vilket nog kommer vara så en tid framöver också. Men slänger in ett blogginlägg lite då och då.

Just nu är jag i Göteborg hos mina kusiner. Vi brukar alltid åka ner hit på höstlovet eftersom att vi alltid har lov samtidigt och för att min äldsta kusin fyller år. Åker dock hem imorgon och har bränt alla mina pengar.. Känns inte alls bra att inte ha några pengar, men det är ju snart jul så ska inte klaga! :)

Det har varit jätteskönt att inte behöva tänka på skolan eller något. Önska att det var såhär oftare. Mycket oftare.Likes

Comments


Hej!

Hade fysikprov förra veckan och fick tillbaks det idag. Krigade verkligen eftersom att jag inte är bra på fysik, och jag gillar det inte så mycket heller. Men eftersom att jag vill ha bra betyg så var det bara att plugga och lära sig. Tro det eller ej.. Men jag fick faktiskt ett B. Jag hade C förra året och var helt säker på att jag skulle få det igen. Är sjukt lättad, och glad!

På fredag är det äntligen lov, jag längtar som bara den. Ska åka och hälsa på kusinerna i Göteborg, och det är något av det bästa man kan göra, saknar dom något otroligt.Likes

Comments


Gokväll

Har fyndat ganska rejält idag, köpte ett par nya mörka jeans som var super billiga. Hatar att lägga pengar på byxor, mycket roligare att köpa tröjor osv, men har letat ett tag nu efter ett par, och dom här var faktiskt bra!

Dagen har varit jätte fin och bra. Ikväll blir en riktig mys kväll, förhoppningsvis film och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Hej!

I natt sov Jessica hos mig, lika kul som vanligt. Förstår inte hur man kan göra plugg roligt, men med henne så går allt.

Trist dag annars, alltså idag. Hösten är så jäkla tråkig och just nu är det lite lagom mycket plugg. Typ simmar i läxor.. Hade fysikprov idag som jag tror gick väldigt bra, och imorgon har vi muntligt i spanska. Inte min grej det där med muntligt i spanska, men bara att göra det!

Likes

Comments

Hej!

Kommer inte blogga så himla mycket. Glömmer bort det, och skolan/ vänner känns lite viktigare än det här. Har inte så mycket tid över, så måste "släppa" något så det får nog bli det här.

Får se om jag får någon kick och blir jätte sugen att blogga :)


Likes

Comments