Godmorgon(klockan är snart 12 men kändes rimligt att skriva godmorgon det första jag gör). Idag är det 2 veckor kvar tills premiären av Are you the one. Jag känner mig så otroligt peppad!! Och inte bara det, redan imorgon kommer hela gänget upp till Stockholm. Ingen är gladare än jag!
På onsdag(!!!!!!) har vi nämligen pressträff och kommer även få kika på första programmet. Oh herre, det är en sån skräck blandad förtjusning. Jag är verkligen SÅ taggad att jag tror jag spricker, men samtidigt vet jag också hur nervös och obekväm jag var första dagen i huset. Även om jag vill vara ball och obrydd så tror jag med största sannolikhet att skämskudden kommer trycka på.

i alla fall, dagen kallar och jag måste hitta något att ha på mig på onsdag!

Kram så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag får väl börja med ett stort opåhittigt hej! Känns som det var år sedan jag satt och skrev av mig i bloggform, vilket det även var. Så ursäkta om jag är lite ringrostig. Men vi går vidare. För att ge en liten snabb och koncist inledning så kör jag en liten snabbintervju med mig själv.

Vem är jag?
Emma, född och uppvuxen i Nacka. En person som på dagarna främst sitter och relaterar till memes och på kvällarna kollar på ofantliga mängder av djurdokumentärer.

Hur gammal är jag?
Min fysiska ålder slår i maj över till 23 stabila men jag som person har jag nog många olika åldrar.

Vad kommer jag blogga om?
Jag kommer se denna blogg som min egna fristad. Jag kommer främst blogga om mitt liv, men bli ej förvånad om jag väljer att skriva om saker som ligger mig varmt om hjärtat. Som människans rättigheter, djurrättsaktivism, psykisk ohälsa mfl.

Varför har du inte nämnt AYTO än?
Ja just det! I november var jag och spelade in MTGs nya storsatsning. En svensk version av den populära amerikanska realityserien Are you the one? Men jag tycker det förtjänar ett helt eget inlägg för att vara ärlig.


Okej, jag är som sagt totalt orutinerad på detta för dagsläget och mina naglar påtok för långa för mitt tangentbord. Snälla säg att det är något man vänjs vid.

Kram så länge!

Likes

Comments