Vilken otroligt underbar kväll jag hade igår. Först så mötte vi upp alla ledare i röda korset och sedan begav vi oss till bowlingen. Efter en timmes bowling fortsatte vi till en restaurang för att äta gott och ha trevligt. En väldigt uppskattad kväll från min och alla andras sida.

Sen när jag vaknade denna morgon så bestämde jag mig för att gå ut med Molly en sväng. En helt fantastiskt fin morgon har det varit. Det finns verkligen inget bättre än att gå på en morgon promenad i sina egna tankar och göra sig redo för den kommande dagen. Denna morgon var lite extra speciell då solen lyste så marken glittrade av frosten och kylan.

Ikväll så ska jag och mamma ha lite egentid. Medans vi sitter barnvakt till min systerdotter ska vi äta gott och bara ha en allmänt mysig kväll. Det finns verkligen inget bättre än att spendera tid med mamma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt lugn dag med mycket tid för att tänka och fundera. Det behövs verkligen ibland, speciellt att få tid för sig själv och kunna komma fram till sunda och kloka beslut. Jag kom fram till att jag är så otroligt tacksam för att så många läste mitt första inlägg. Jag vill att ni alla ska vara medvetna om att ni är vackra precis som ni är. Lyssna aldrig på någon som försöker trycka ner er och få er att må dåligt som jag gjorde. Jag vet att det är svårt men glöm inte att just DU förtjänar det bästa möjliga du kan få. Tack alla för stödet ni ger mig. Ni är guld!

Resterande av dagen har bestått av mycket träning med min hundvalp. Molly är lite mer än 5 månander nu och den smartaste hunden jag någonsin haft och träffat. Hon är 5 månader och kan redan alla vanliga kommandon utantill så som sitt, ligg och vacker tass. Utöver det har vi också tränat in puss och rulla runt. Snart börjar den mer allvarliga träningen när vi ska träna in "sök". Jag tror dock inte detta kommer bli några problem då hon är så pass duktig om hon är. Nu ligger vi iallafall i soffan och myser. Molly sover och jag håller på att varva ner så jag kan gå och lägga mig. Det ända jag kan säga är, nu när jag blivit äldre så förstår jag varför man säger "en hund är en människas bästa vän".

Godnatt :)

Likes

Comments

Morgonen började otroligt bra. Jag började med att ställa mig på vågen och den visade 69,5 kg! Jag kan knappt förstå att jag snart nått min målvikt. Målvikten ligger för tillfället på 64 kg och då anses jag vara normalviktig enligt bmi. Jag kunde inte förstå för 1 år sedan när jag vägde 120 kg att jag idag skulle vara nere på 60-tal. Jag är inte bara otroligt glad utan de gav mig ny motivation för att kunna fortsätta kämpa mot mina mål.

Något jag kom och tänka på under morgonen är hur mycket ens stil ändras när man går ner i vikt. Från att alltid gått runt i svarta tights och stora "killiga" tröjor så är den otrolig känsla att kunna bära en klänning, ett par jeans, en blus eller dylikt. Det är en otrolig känsla att själv välja vad jag kan ha på mig. Här under har jag lagt till tre bilder på kläder som snart kommer finnas i min garderob. Ett par vita Molly high waist jeans. Vitt är både snyggt och stilrent. En Cindy poncho, en poncho är nästan ett måste nu till vintern. Då en poncho är öppen en bit upp på sidorna valde jag high waist jeans. Sedan har jag också valt till en scarf. Färgen heter wine och jag tror det kan bli riktigt snyggt nu till vinter när det är märkt och tråkigt. Det är snyggt med en färgklick till svarta, vita och gråa kläder. Själv tycker jag denna färgen är perfekt då den inte lyser upp allt för mycket. Det som jag tycker bäst med Gina Tricot är att de har fina kläder men för vettiga priser.

Likes

Comments

För ett år och 5 månader sedan genomgick jag min gastric bypass operation. För lite mer än ett år sedan så var jag tjockistjejen. Jag var fettotjejen, eller det var iallafall vad de sa jag var. För ett år sedan så var jag den osäkra och blyga tjejen som inte trodde hon dög till något, för det är precis det hon fått höra. När människor frågar mig idag varför jag valde att operera mig så svarar jag så ärligt jag kan. Jag svarar alltid att jag inte kunde gå ner i vikt och detta var min ända utväg, för det är precis det de var, min ända utväg. Jag kommer alltid på mig själv efter ett tag när jag försöker få personen att förstå att jag inte är lat, att jag inte valde att vara tjock, jag kommer på mig själv att jag ställer mig i någon form av försvarsposition. Men samtidigt frågar jag mig själv varför? Varför är det så viktigt för mig att andra ska förstå mitt val när jag själv vet vad som var bäst för mig och min situation. Jag tror inte att tjockistjejen själv har satt spår i mitt agerande och tänkande men vad tjockistjejen har hört tror jag har en stor betydelse. Tjockistjejen kommer alltid att vara jag, kanske inte på utsidan men en del av insidan äger hon fortfarande idag.

Detta är mitt första inlägg och en liten inblick av mig. Jag lägger också upp en före- och efterbild av mig för att ni ska få kunna se min förändring. Jag kommer uppdatera bloggen men nya tankar, åsikter och saker som händer i min vardag.

Likes

Comments