Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag har det varit en helt vanlig tisdag. Börjar skolan 12:25 så jag sprang lite ärenden på stan innan, köpte nödvändigheter till skolan så som anteckningsblock osv och en mascara. När jag kom hem sprang jag en runda och pluggade lite. Nu har jag precis njutit av IKEAs goda kanelbullar och ska lägga mig i sängen och kolla på någon film.


Likes

Comments
Likes

Comments


Likes

Comments

Idag hade vi skolfoto 09:30 vilket förstörde min sovmorgon... Så irriterande. Efter skolfoton hade vi håltimma, jag och goa Sofia passade på att utforska Richmond lite så vi gick en runda. Det är verkligen hur fint som helst här, älskar miljöerna.


Likes

Comments

Igår kom tjejerna hit för att ha tacokväll. En lyckad kväll med massa skratt! Idag följde jag med och kollade på Adams rugbymatch, var där i 5 timmar så är riktigt trött nu.
Likes

Comments

Fick skippa cheerleadingen idag men hoppas på att kunna gå nästa vecka! Istället hängde jag med min faster på bio, mysigt!
Likes

Comments

Medan jag väntade på bussen hem innan så gick jag förbi någon slags marknad där dom sålde smink, nagellack osv. Var i stort behov utav nagellack så slog till på två stycken, kostade endast 2 pund!! Sjukt billigt.


Likes

Comments