Har svängt runt i den rosa kaftanen från rodebjer idag. Matchat med den hypade cherry bomb tishan från Ganni, Levis 501 och stan Smith till det. Peppat!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kärlek vid första ögonkastet. Ett sånt plagg som man ser och bara vet att man behöver även om man inte hunnit tänka på hur man skulle matcha eller använda det. Jag har använt min kaftan/klänning eller vad man nu vill kalla det två gånger och det är som att gå runt med en lyckomantel. Man blir liksom bara helt glad av det vackra chiffongtyget och färgerna. Sen att den funkar fantastiskt både till vardags, bröllop och stranden är ju även också bara för bra. Köp den nu eller lev olycklig i alla dagar.

Likes

Comments

Som jag letat efter ett par raka rippade jeans i den perfekta blå tvätten. Nu när den blåa jeans säsongen äntligen är här så lär dessa användas flitigt. Från otherstories.

Likes

Comments

Idag har vi suttit runt köksbordet hela dagen.
Plättar, övriga Sveriges pannkakor vann förslagskampen kring föda och vi fyllde dessa med lite allt möjligt. 5/5.

Likes

Comments

Yepp. Ni hörde rätt. Denna kaka har potatis som huvudingrediens och är dessutom helt fri från socker, gluten och laktos.
Den blev verkligen supergod och får helt klart en sida i receptboken så fort jag trillat in hemma i Stockholm imorgon.

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen har lilla Skellefteå fått sig ett ställe med lite stil. Skitsnyggt, skitgott, veggo!

Likes

Comments

Detta bröd hörni. Det absolut godaste brödet jag vet. Fyllt med nötter och torkad frukt och så himla gott och saftigt att man liksom inte kan sluta äta det.
Jag drog en liten impulsresa hem till lilla staden över helgen. Självklart står detta på spisen under en handduk när jag ramlar in genom dörren hungrig som en varg. Fortfarande varmt också. Gosh!

Likes

Comments

My Residence bokazine. Sammanfattar det bästa inom svensk inredning och design. Att läsa eller att bara titta på all fantastisk inspo.

Likes

Comments

älskar motiv i enbart konturer. Ju enklare desto bättre. Av Frederic Forest

Likes

Comments