Header

Dette indlæg er sponsoreret af ditur.dk


Jeg har været så heldig at modtage dette smukke ur idag fra ditur.dk Det er simpelthen så smukt, og jeg kunne ikke føle mig mere heldig.

Sølv og marmor er to af mine ynglings elementer, og det er ikke mindst meget elegant! Jeg valgte et ur fra mærket Paul Hewitt, da de laver ure i høj kvalitet, og lige i min stil. Tjek alle varianterne ud lige her. Derudover kan du også finde mærker som Daniel Wellington, Casio og Olivia Burton inde på webshoppen. Der er ure til alle slags kvinder, så tjek hele deres sortiment ud og find dit næste ur. Jeg har skaffet en rabatkode til jer som giver jer 15% på dit næste køb. Koden er emma15.


Jeg er en ægte sølv pige, og er derfor helt forelsket i dette ur. Jeg glæder mig meget til at få det brugt!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1: Hands of shirt 2: Leopard shirt. 3: Kimono.

Jeg havde bestilt en pakke fra Na-kd.com for nogle uger siden, som jeg havde helt glemt at vise jer. Så her er den. Tre super skønne overdele, som skriger statement! Jeg er fan, og jeg har allerede brugt dem alle en hel del. Alle tre var på udsalg, så det kunne ikke blive bedre.

Likes

Comments

Jeg er forelsket. Denne kortholder har stået højt på min ønskerliste i meget lang tid. Den er så klassisk og smuk! Mine forældre er for vilde, og gav mig den i julegave. Jeg var så overvældet og taknemmelig. Intet er bedre end at åbne noget så luksuriøst og unikt, og så især på sådan en speciel aften. Den er med sølv hardware i sort læder, og lige i min stil.

Likes

Comments

Jeg tænkte jeg ville dele nogle af mine julegaver med jer. Jeg er så ubeskrivelig taknemmelig, og meget glad for hvad jeg har fået af min skønne familie. Først og fremmest har jeg fået den smukkeste blad halskæde fra Jane Kønig. Den er så ubeskrivelig smuk, og jeg er helt forelsket i den! Den kan findes her . Derudover har jeg længe gerne ville læse How to be a parisian, så den var jeg også så heldig at få! Jeg er allerede godt igang, og jeg må sige at den lever op til alle forventninger!

Juleaften er klart en af de mest betydningsfulde aftner i min familie. Hyggen er stor og ligeledes er kærligheden.

Likes

Comments

Hey guys! Juleaften nærmer sig, og jeg har i den forbindelse indgået et samarbejde med parfumershop . Du kan lige nu få rabat inde på shoppen ved at bruge rabatkoden jul10. Så skynd jer ind og tjek alle deres lækre produkter ud! Derudover er der fri fragt på alt, så der er rigtig gode deals at finde der inde! Leveringen er hurtig, så hvis i stadig mangler lidt julegaver, kan det stadig nåes at købe! Hvis der er noget jeg hader er det at betale for fragt når jeg online shopper, så allerede her score Parfumershop points hos mig!

Parfumershop er en webshop som tilbyder rigtig gode priser på alle de kendte mærker så som Dior, Calvin Klein, Gucci, Versace osv. Jeg har lavet en kollage oven over med mine favoritter fra shoppen! De overstående produkter ville også være super gode julegave ideer til mor, søster eller veninden. Jeg ville selv elske at få en lækker parfume i julegave, da jeg altid er frisk på at prøve nye dufte! Hvis du skal go all in på julegave shoppingen, kan du også finde fine gaveæsker!

Jeg har været så heldig at modtage Elizabeth Arden parfumen True love, som dufter helt fantastisk! Den er meget frisk, og er perfekt som en hverdags duft. I kan finde den lige HER . Elizabeth Arden er ellers kendt for deres mange produkter til de mere modne kvinder, men denne parfume kan altså også sagtens bruges af de unge piger! Den er på 100ml så der er nok at bruge af, hvilket er super lækkert at man ikke behøver at sparre!

I kan også finde Parfumershop inde på Instagram lige HER , så i altid kan følge med i gode deals så som 2 for 1 pris osv. Jeg håber i kunne bruge lidt julegave inspiration! Knus Emmaline

Likes

Comments

I bedste Bridget Jones stil, vil jeg nu kaste mig ud i mine alt for optimistiske nytårsforsæt.


Den største kliche af dem alle. At tabe mig. Dette forsæt har stået på listen i pinlig mange år. Men 2018 må være året hvor jeg gør noget ved det. Det bilder jeg ihvertfald mig selv ind.


At rejse er at leve, sagde en klog mand engang. I 2018 vil jeg krydse verdenshavene og opleve USA. Dette har min kære bedstemor gjort muligt, da hun har inviteret mig til New York og Washington som min afsluttende studenter gave. Jeg er evigt taknemlig, og der er ingen andre end hende jeg ville dele denne oplevelse med.


I 2018 vil jeg blive student, og dette har bestemt ikke været en del af dagsorden fra starten af. Jeg ser frem til at stå med huen på, omringet af mine bedstevenner som HF livet har bragt mig.


I 2018 vil jeg tilbringe mere tid med min familie. Den ene hverdag tager den anden, og pludselig glemmer mand det som i virkeligheden er det vigtigeste. Jeg skal lærer at prioritere, fremfor at kompencere.


Jeg vil være kreativ. Lade mine ideer flyve, hvem ved hvor hen? Jeg vil ikke kun drømme, jeg vil skabe. Kreativiteten er noget af mit dyrebareste. Dog bliver den alt for tit offer for en travl hverdag.


Har i nogle nytårsforsæt?

Likes

Comments

Jeg har gjort mit absolut dyreste parfume køb til dato. Dog fra mit ynglings mærke over alle mærker. Chanel. Det er den ikoniske No 5 duft, med et moderne og ungdommeligt tvist. I kan finde den her hos Magasin.dk. Det bliver en hel oplevelse at købe noget fra Chanel når indpakningen samtidig er så fin. Jeg er solgt!

Likes

Comments

Godmorgen. Det er weekend, og jeg sidder her i min seng lørdag morgen. Jeg burde i virkeligheden hellere gå igang med at pakke. Men hvad slår morgenmad i sengen? Jeg tager til Skotland på studietur mandag morgen, så faktisk har jeg ikke tid til at sidde her. Alligevel bliver der altid plads til lidt lækkert morgenmad...

Likes

Comments