Idag har jag äntligen fått börja träna igen efter 4 månader med bland annat körtelfeber, ögoninflammation, bihåleinflammation och förkylning. Det har varit hur jobbigt som helst att inte fått träna under så lång tid då jag 1 månad innan alla dessa sjukdomar kom hade kämpat så mycket att jag såg resultat väldigt snabbt och sen var jag helt plötsligt tvungen att sluta. Men nu är jag back on track igen och började träningen med ett mag och benpass idag tillsammans med Lisa. I morgon väntas ytterligare ett pass med henne då vi ska köra armar och rygg.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag avslutade jag skoldagen med dans i 2 timmar sen bestämde jag mig för att gå till gymmet en stund även fast jag precis dansat. Blev tyvärr inte kvar där så länge på grund av att jag höll på att svimma. Jag tror det beror på att jag har tränat för mycket denna vecka. Har redan tränat 6 ggr sen i måndags så det måste varit på grund av överansträngning så fick gå hem efter 30 min + att jag under dansen trampade snett när vi gjorde höga hopp så har väldigt ont i foten. Så ikväll ska jag för det mesta ta de lugnt. Kanske går ut och träffar ett par kompisar sen men vi får se. 


Likes

Comments

Idag blev det ett långt besök på gymmet. Tränade tillsammans med Jenny istället. Vi åkte dit direkt efter skolan, kom dit ungefär vid 3 körde lite uppvärmning på spinningcykeln och sen ett lite längre magpass. Vi avslutade sedan kvällen på gymmet med 1 timme spinningpass. Hur roligt som helst med satan vad ont jag har nu. Imorgon blir det inget gym för då har jag 3 timmars dans!

Likes

Comments

Ja som ni ser på rubriken har jag haft fullt upp med att plugga inför ett NO prov som jag har i morgon, just därför har jag inte hunnit med att skriva något inlägg sen i måndags. Sista provet att plugga till nu innan höstlovet sen ska jag bara fokusera på att få ett skönt höstlov och passa på att träna mycket. 

Men i går var jag och Lisa och körde ben och rumpa i 1 1/2 timme. I morgon ska vi köra armar och rygg. 

Likes

Comments

Har precis kommit hem från danslokalen. Har dansat både på morgonen och nu ikväll (har dans i skolan). Så idag blev det inget gym. Men imorgon ska jag till gymmet eftet skolan och då blir det ben och mage. 

Får bli en bild på vart jag dansar!!

Likes

Comments

Avslutade söndagen med en mugcake, hallonfluff och banan med kokos! 

Likes

Comments

Idag har jag och Lisa lagt fokus på bara armarna. Vi höll på i ungefär 1 och en halv timme. Känns jätte skönt att ha tränat både idag och igår. Nästa pass på gymmet får bli på tisdag, då ska vi köra ben och mage. Hade hoppats på en vilodag i morgon men kom på att jag har dans 2 ggr då, men vad gör det?? :D

    Här har ni några bilder från dagens pass!

  
Likes

Comments

Har precis gjort en sats med chokladbollar, inte de godaste jag ätit men dom funkar!

Mixa 2 dl havregryn och 2dl cashewnötter till ett mjöl. Blanda mjölet med 3-4 msk kakao, 3 msk mjölk, 3msk kvarg, en skvätt kaffe och 3-4 msk honung eller agavesirap. Rulla till bollar och doppa i kokos.

Likes

Comments