Jag har tänkt så mycket på min framtid på sistone. Jag har liksom funderat på vad jag vill göra och vad jag borde egentligen göra men som känns meh.

Just nu går jag tvåan i gymnasiet, mina dagar består av sociala medier, möten, familjen och pojkvän. Basic as can be. Mitt liv kanske inte är så intressant men stressigt.

Men vad vill jag? Jo, just nu vill jag kunna flytta ut när jag tagit studenten, gärna med Mah boyfriend. Vill helst bo i Uppsala. Of course så vill jag jobba. Med vad? Det vet jag inte. Vill helst skaffa barn när jag är typ 20-21. Jag vet att det anses väldigt tidigt men ja, vill vara ung.

Jag vill inte liksom planera så mycket för vill typ inte få förväntningar och sedan bli besviken. Besvikelse är typ det jag fruktar mest.

Nu har jag slut stressat om min framtid. Ses.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

OH DAMN!!! Jag fyller 18 snart! Den 9 december för att vara exakt. Jag kommer bli vuxen, typ.

Här har vi 5 saker jag är taggad på inför att fylla 18.


1. Rösta

Jag fyller snart 18 och rösta är det jag tänker på. Yes yes, jag vet. Men ja, jag är pepp inför det. Vill verkligen kunna rösta så att jag kan få min röst hörd. Vill kunna påverka de som styr vårt land och sådant!


2. Köra bil

Jag bor mitt ute i ingenstans och bussarna är få. Att få körkort kommer bli så nice! Har redan börjat övningsköra och teorin är lite seg. Men det känns bra!


3. Ansvar

Asså, jag tar redan mycket ansvar men nu blir det mer. Känns trevligt att få vara min egen person så att säga.


4. Vuxen

Kort och sagt jag vill kunna kalla mig vuxen. Enligt lagen, om jag beter mig som en är en annan sak.


5. Jobb

Kommer kunna skaffa ett jobb enklare. För folk vill ju ha "vuxna" som jobbar. Jag vill skaffa ett jobb så att jag kan tjäna mer pengar.

Likes

Comments

Jag har börjat en foto kurs och här är de första bilderna jag tog.
Uppgiften var att ta ett självporträtt.

Likes

Comments

Jag är som ni vet aktiv i politiken på diverse sätt. Ett av dessa sätt är ungdomsrådet i min kommun!

(Ungdomsråd= ett sätt för unga att få sin röst hörd i kommunen)

Jag har inte varit aktiv på ett år för ja, jag var i USA. Så nu när jag kom tillbaka och ville veta när allt skulle komma igång så fick jag veta att ordförande inte hade tid att ta hand om det och i och med att de valt mig som vice ordförande så blev jag det. Detta var i mitten av augusti typ så jag har vetat ett tag att jag är den nye ordförande.

Men nu. Nu ska allt komma igång igen och vet ni hur svårt det är att få igång något när man inte vart aktiv på ett år? Det är svårt! Samtidigt så försöker jag bli ordförande i elevrådet på skolan också. Hoppas verkligen att jag blir vald till det.

Det händer mycket just nu. Allt från skola, plugg, körkortsplugg, språkcafe, vara social, elevråd, ungdomsråd, hålla mig ren och mer. Vad har jag givit mig in på? Aja det fixar sig. Så länge jag håller koll på kalendern så är allt lugnt!

Likes

Comments

Oj vilken professionell titel, Huh? Vad gör en sjutton åring på någon sånt som är för vuxna? Jo, hon kommer vara arton när folkröstningen är, och kunskap är det som ska backa mitt val. Jag vet redan vad jag tänker välja och är öppen med det. Ett solklart "nej".

Varför? Jo, för det finns bättre metoder. I Finland så gräver man ner sitt avfall under självaste kärnkraftverket och med det så behöver man inte frakta avfallet runt i landet eller på havet. 

Jag tycker att man kanske kan ha förvaret i Forsmark, men inte med metoden dom valt. Kom med en bättre metod sen, sen kanske jag kan tänka mig rösta ja. Troligen inte för varför ska vi förstöra vår kära jord ännu mer? Suck.. miljötänk är inte SKB:s starka sida. Ingen chock med det om man tänker efter.

Likes

Comments